Eristäminen leikkaa lämmityskuluja ja nostaa talon arvoa. Lue tästä, mitä pitää tehdä.

Eristäminen leikkaa lämmityskuluja ja nostaa talon arvoa. Lue tästä, mitä pitää tehdä.

Eristäminen leikkaa lämmityskuluja ja nostaa talon arvoa. Eristäminen ei ole vaikeaa, kun hallitset perusasiat ja muutaman eristysniksin.

Eristämällä säästettävän rahan määrä riippuu monesta tekijästä kuten siitä, kuinka hyvin talo on eristetty valmiiksi, mikä on talon lämmitysmuoto ja paljonko lämmitysenergia maksaa. Keskimääräisissä 50–70-lukujen omakotitaloissa lisäeristys voi säästää satoja euroja vuodessa.

LUE LISÄÄ: Putkien eristäminen - helpointa säästöä

Saat teemassa kaiken tämän

Tässä teemanumerossa kerrotaan lisäeristämisen periaatteet. Ne pitää tietää, jotta eristämisestä on enemmän hyötyä kuin haittaa. Kylmän ja lämpimän ilman rajapintaan syntyy kosteutta, joka voi aiheuttaa kosteusvahinkoja.

Annamme perusteelliset ohjeet, joiden avulla vaihdat vanhat tuplaikkunat uusiin matalaenergiaikkunoihin, jotka säästävät paljon rahaa.

Yläpohjan eristäminen on helpoimpia ja tehokkaimpia tapoja parantaa talon eristystä. Neuvomme, miten teet sen oikein alusta loppuun.

Käymme läpi myös, millaisia ikkunan- ja oventiivisteitä markkinoilla on ja mitkä ovat niiden hyödyt ja haitat. Näytämme, miten vaihdat tiivisteet ja pidät uudet tiivisteet kunnossa.

Termostaatit ovat muuttuneet älykkäiksi. Uusimmat mallit tietävät, millainen sää ulkona on ja huomaavat, milloin asukkaat ovat matkalla kotiin. Termostaattien vääntely on jäämässä historiaan, sillä lämmitystä ohjataan älypuhelimella. Esittelemme uusimmat tekniikat.

Lataa iso eristysteema ja pane eristeet kuntoon!