Keittiö

Keittiöremontti on iso urakka. Autamme sinua sekä suunnittelemaan että valitsemaan oikeat materiaalit. Löydät rakennusohjeita vanhojen kaappien maalauksesta uuden keittiön asennukseen.

Kaikki jutut keittiöista

Tee se itse -keittiö

Keittiö on yksi kodin tärkeimmistä huoneista. Keittiössä laitetaan ruokaa, ja se on luonteva kokoontumispaikka. Keittiöiden koko ja taso vaihtelee pienistä ja halvoista isoihin keittiöihin, joissa on keittiösaareke ja ruokailutila.

Sekä uuden keittiön rakentamisessa että vanhan keittiön remontoimisessa on paljon töitä, jotka voi tehdä itse.

Jos haluat halvan keittiön

Keittiö on kodin kalleimpia huoneita. Uuteen keittiöön tarvitaan kaappeja, hyllyjä, työtaso, hana ja allas, kodinkoneita ja paljon muuta. Keittiöremontista voi selvitä myös suhteellisen halvalla, mutta se vaatii ennakkoluulotonta otetta ja näppäryyttä. Keittiön voi ostaa myös käytettynä. Keittiön voi myös remontoida.

LUE LISÄÄ: Ilmainen keittiönsuunnitteluohjelma ipadille

Vanhan keittiön remontoiminen

Vanhan keittiön voi remontoida uuteen uskoon. Se on helpompaa ja tulee halvemmaksi kuin uuden keittiön rakentaminen. Uudet kaapinovet, purkillinen maalia ja perusteellisesti öljytty tai kokonaan uusi pöytälevy voivat tehdä ihmeitä.

Keittiön rakentaminen

Voit rakentaa keittiön itse, mutta se vaatii huolellisuutta ja kärsivällisyyttä. Varmista, että sokkelit ovat suorassa. Vino sokkeli tekee koko keittiöstä kieron, mikä vaikeuttaa ovien avaamista estää laatikoiden liikkumisen. Oikein tehdyn sokkelin päälle on helppo asentaa alakaapit ja työtaso.

Suosituimmat keittiöartikkelit

Löydät alta suosituimmat keittiöitä koskevat tee se itse -artikkelit:

LUE LISÄÄ: juttu liesituulettimista ja liesituulettimen asentamisesta

Sivu 1 / 4