Sähkösaha

Sähkösahat tekevät työstä helpompaa ja tarkempaa. Lue yleisimpien sähkösahojen käyttöohjeet ja katso kaikki TESTIVOITTAJAT.

Tarvitset enemmän kuin yhden sähkösahan

Sähkösaha on rakentajan paras kaveri. Markkinoilla on valtavasti erilaisia sähkösahoja, ja työkaluvalmistajat kehittävät koko ajan parempia malleja. Käsisirkkelit, upotussahat, katkaisu- ja jiirisirkkelit sekä pistosahat ovat erilaisia sähkösahoja. Jokaisella itseään kunnioittavalla tee se itse -miehellä pitäisi olla enemmän kuin yksi sähkösaha.

Tee Itse testaa sähkösahoja

Millainen sähkösaha kannattaa ostaa? Markkinat ovat valtavat, eikä oikean sähkösahan löytäminen ole helppoa. Onneksi Tee Itsen testit helpottavat sähkösahan valitsemista. Kokeneet asiantuntijamme auttavat valitsemaan esimerkiksi oikean upotussahan. Voit lukea uusimman upotussahatestin täältä: Upotussaha testi.

Ei sähhösahaa ilman terää

Sähkösahaan tarvitaan oikeat terät. Hyvä terä on tärkeä siistin lopputuloksen saavuttamiseksi. Terät ovat kalliita, mutta hyvä sähkösaha ansaitsee seurakseen hyvän terän. Voit lukea lisää teristä kotisivuiltamme.

Sähkösaha akulla vai virtajohdolla?
Tekniikan kehitys on muuttanut sahat sähkösahoiksi, ja kehitys jatkuu koko ajan. Nykyään koneet toimivat ilman ärsyttävää virtajohtoa. Akulla toimivat sähkötyökalut ovat nykyään niin vahvoja ja kestäviä, että ne sopivat myös kovaan työhön ja vaativaan makuun.

Valtavasti sähkösahoja
Upotussaha, käsisirkkeli ja pistosaha eivät ole ainoita sähkösahoja, joista Tee Itse on kirjoittanut. Neuvomme myös, miten pidät huolta moottorisahasta, pöytäsirkkelistä, puukkosahasta sekä muista sähkösahoista.

Lue lisää erilaisista sähkösahoista:

Käsisirkkeli

Pöytäsirkkeli

Pistosaha

Katkaisu- ja jiirisirkkeli

Puukkosaha

Sivu 1 / 3