Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Talo

Löydät näiltä sivuilta ideoita, neuvoja ja ohjeita talosi remontointiin ja kunnostamiseen.

Talo vaatii paljon

Talon omistaminen on kokopäivätyötä. Talossa ilmenee koko ajan lisää korjaamista, parantamista ja kaikenlaista tekemistä. Uuden talonomistajan on vaikea tietää, mitä kaikkea talossa pitää ottaa huomioon ja mitä pitää odottaa. Tehtävien töiden lista voi tuntua loputtomalta. Näillä sivuilla kerrotaan, mitä talosta pitää tietää ja mitä talon kanssa pitää tehdä.

Tee vuosikalenteri

Uuden talonomistajan kannattaa laatia vuosikalenteri, joka muistuttaa, mitä milloinkin pitää tehdä. Kalenteriin voi kirjoittaa esimerkiksi, että savupiipun kunto pitää tarkistaa talven jälkeen ja rännit pitää puhdistaa lehdistä joka syksy.

Tätä talonomistaja pelkää

Home on yksi talonomistajan pahimmista peloista. Home pakottaa tekemään laajoja remontteja. Home on myös vaaraksi terveydelle. Jos epäilet, että talossasi on hometta, lue tämä juttu:

LUE LISÄÄ: 15 homemyyttiä

Talossa pitää olla hyvä sisäilma

Home johtuu yleensä kosteudesta, joten hyvän sisäilman pitäisi olla jokaisen talonomistajan ykköstavoite. Sauna, kylpyhuone, wc ja keittiö ovat kosteuden lähteitä, joten niihin kannattaa asentaa tuulettimet kosteusongelmien välttämiseksi.


LUE LISÄÄ: Asenna kylpyhuoneeseen tuuletin

Hyviä neuvoja talonomistajalle

Ison talon omistajan voi olla vaikea muistaa, mitä, miten ja milloin talossa pitää tehdä. Kokosimme yhteen suosituimpia juttujamme, joissa on paljon hyviä neuvoja ja vinkkejä talon kunnossapitoon.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin