Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Pihavarasto

Pane pihakoneet, pihatyökalut ja lasten lelut järjestykseen pihavajan avulla. Löydät täältä ideoita ja rakennusohjeita pihavajan rakentamiseen.

Erikokoisia pihavajoja

Jos aiot rakentaa pihavajan, sen koko on yksi tärkeimpiä asioita. Pitääkö vajaan mahtua vain kaikkein tärkeimmät pihatyökalut, vai pitääkö siinä olla tilaa myös pihakalusteille, työpöydälle ja pyörille? Jos vajaan tulee työpöytä, pitääkö vajan olla eristetty, vai onko se tarpeetonta?

Rakenna itse vaja

Voit rakentaa vajan itse rakennuksen koosta riippumatta. Voit säästät paljon rahaa rakentamalla vajan itse. Itse rakennettu vaja on luultavasti myös laadukkaampi kuin elementeistä tehty, sillä useimmat valmisvajat ovat heikkolaatuisia.

LUE LISÄÄ: Vaja vajan ja autotallin perustukset

Pieni työkaluvaja

Tämä työkaluvaja voi olla pienen kaapin tai vartiokopin kokoinen. Vajassa voi säilyttää lapioita, haravoita, kuokkaa ja puutarhasaksia. Se voi olla loistava valinta pienelle pihalle. Työkaluvaja voi olla myös hieman isompi, jotta siinä on tarpeeksi tilaa ruohonleikkurille.

Pieni, puusta rakennettu työkaluvaja on mukava tee se itse -projekti tee se itse -rakentajalle.

Keskikokoinen vaja

Keskikokoinen vaja on sopiva useimpien omakotitalojen pihoille. Kymmenen neliön vajassa on tarpeeksi tilaa pihatyökaluille, ja siinä voi säilyttää talvella myös pihakalusteita.

Iso pihavaja

Jos pihalla on tarpeeksi tilaa, voit tehdä vajasta saman tien vielä isomman. Silloin vajaan mahtuu pihatyökalujen ja puutarhasaksien lisäksi työpöytä, talvirenkaat ja jopa verstas, jota voi käyttää vuoden ympäri.

Pihavajan yhteyteen voi rakentaa myös pyörävaraston tai halkoliiterin.

TOIMITUS SUOSITTELEE: Tämä on yksi suosituimmista vajanrakennusohjeistamme: Fiksu ja toimiva pihavaja halvoista materiaaleista:

Vaja kuin vaja - löydät kaikki ohjeet täältä

Löydät kaikenkokoisten vajojen vaihe vaiheelta etenevät rakennusohjeet tältä sivulta. Valitse työkaluvaja tai pihavaja joka sopii sinulle parhaiten – tai poimi ideoita useammasta projektista ja yhdistä ne omaan vajaasi. Siten saat juuri sellaisen vajan kuin haluat.

Tilauksesi
Tilaus
Luo Profiili
Olet ostamassa seuraavan käyttöoikeuden:
Kokonaishinta: null euroa
Enemmän vähemmällä?
Saat käyttöösi 1000 rakennusohjetta ja digitaalisen sisällön hintaan vain 2,50 euroa
    • Käyttöoikeus yli 1000 digitaaliseen rakennusohjeeseen
    • Tilauksen voi lakkauttaa koska vain.
    • Tutustumistarjouksen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena hintaan 9,95 euroa/kk.
Ensimmäinen kuukausi vain 2,50 euroa
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Takaisin
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin