Porakone-ruuvinväännin

Porakone-ruuvinväännin on yleisin akkutyökalu. Neuvomme ja autamme sinua valitsemaan oikean koneen valtavasta valikoimasta.

  Väkivahvat porakoneet ja ruuvinvääntimet

  Akkukoneet ovat kehittyneet todella paljon viime vuosina. Kehitys on helppo huomata etenkin uusissa porakoneissa ja ruuvinvääntimissä, jotka painavat vain murto-osan aiemmista malleista ja lyövät ne mennen tullen.

  Vahvat akut, voimakkaat porakoneet ja ruuvinvääntimet

  Porakoneet ja ruuvinvääntimet saavat käyttövoimansa akuista, joista on tullut aiempaa pienempiä, vahvempia ja kestävämpiä. Vielä muutamia vuosia sitten akut menivät nopeasti pilalle, jos niitä ei tyhjennetty välillä kokonaan. Niin ei ole enää. Porakoneiden ja ruuvinvääntimien nykyaikaiset litium-ioni-akut varaavat virtaa pitkään, kestävät kauemmin ja ovat kaikin puolin kovempaa tekoa kuin muutama vuosi sitten.

  Hiiliharjattomat porakoneet ja ruuvinvääntimet

  Hiiliharjaton moottori lisää porakoneen ja ruuvinvääntimen tehoa noin 25 prosenttia. Vanhanaikaisessa moottorissa syntyy kitkaa, kun hiiliharjat osuvat kontaktoreihin. Kitkasta syntyy lämpöä, ja osa energiasta menee hukkaan. Hiiliharjattomassa moottorissa harjat on korvattu elektroniikalla, eikä kitkaa synny. Se tekee moottorista energiatehokkaamman.

  Hiiliharjaton porakone ja ruuvinväännin kestää pitempään ja hyödyntää virran tehokkaammin.

  Parhaat 18 voltin porakoneet ja ruuvinvääntimet

  Tee Itse testaa koko ajan erilaisia työkaluja. Haluatko markkinoiden parhaan porakone-ruuvinvääntimen? Klikkaa tästä ja lue uusin 18 voltin porakoneiden ja ruuvinvääntimien testi: Porakone testi ja ruuvinväännin testi.

  Pieni mutta voimakas porakone-ruuvinväännin

  Myös pieni porakone tai ruuvinväännin voi olla voimakas. Lue tästä viimeisin 10,8 voltin porakone-ruuvinvääntimien testi. Koneet riittävät hienosti tavallisiin kodin arkiaskareisiin. Ruuvinvääntimet 10,8 voltin ruuvinvääntimet testi.

  Poraa iskun kanssa

  Suunnitteletko iskuporakoneen ostamista? Klikkaa tästä ja lue iso iskuporakoneopas. ISKUPORAKONE: Iso iskuporakoneopas

  Sivu 1 / 2