Sisustus

Sisusta kotisi mahdollisimman hyvin. Neuvomme ja opastamme paremman akustiikan luomisessa, säilytystilan rakentamisessa, varkaiden torjumisessa sekä monessa muussa asiassa.

Tee se itse -sisustus

Sisustaminen on suositumpaa kuin koskaan, ja asunnon sisustamiseen kuluu helposti tuhansia euroja. Asunnon sisustamisen ei kuitenkaan tarvitse tulla kalliiksi, sillä Tee Itsessä on lukemattomia artikkeleita ja tee se itse -ohjeita kodin sisustamiseen.

Sisustus on monta asiaa

Monenlainen sisustus voi olla toimiva. Pienissä kodeissa ja asunnoissa on yleensä tilaa säästäviä ja käteviä ratkaisuja. Toisinaan sisutuksen tarkoitus on peittää näkyvistä rumat putket tai muut silmään pistävät rakenteet. Kodin sisustaminen perustuu yleensä siihen, mikä näyttää hyvältä sekä siihen, mihin asukkaat haluavat sisustamisessa keskittyä.

Valolla sisustaminen

Valojen valinta on tärkeä osa kodin sisustamista. Keittiössä tarvitaan käytännöllistä työvaloa, mutta olohuoneessa kannattaa käyttää erilaisia valoja mukavien nurkkausten luomiseen. Eteisessä pitää olla hyvät valot, jotta ulkovaatteet ja avaimet löytyvät helposti pimeänä talviaamuna.

Keittiön sisustaminen

Keittiön sisustusta kannattaa harkita erityisen huolellisesti. Uudessa keittiössä sisustuksella on suuri vaikutus siihen, miltä ruuan laittaminen tuntuu. Muista, että keittiöön tarvitaan kolme työpistettä: ruuanvalmistuspaikka, tiskauspaikka ja keittopaikka. Suunnittele keittiön sisustus siten, että työpisteiden välille vedetyt viivat muodostavat kolmion. Tiskialtaan ja lieden välisen viivan pitäisi olla lyhin, sillä niiden välillä liikutaan eniten.

Ideoita sisustamiseen

Löydät näiltä sivuilta ideoita kaikkien huoneiden sisustamiseen. Voit etsiä käteviä ja tilaa säästäviä sisustusratkaisuja, ideoita valojen käyttämiseen sekä langattoman kotiverkon parantamiseen.

Suosituimmat sisustusartikkelit

Olemme koonneet alle suosituimmat sisustusjuttumme:

Rakenna itse upea vaatekomero

Rakenna seinäsänky

Tee itse taulunkehykset

VIDEO: Hyllyn piilokiinnitys

Asenna ulkovalot itse

Sisustusohjelma - Säästä aikaa ja rahaa rakennusprojekteissa 3D-ohjelmalla

Kestävät leijuvat hyllyt