Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Seinien eristys

Voit säästää paljon rahaa eristämällä talosi seinät paremmin. Seinien eristäminen on erinomainen tee se itse -projekti. Katso, millä tavoilla voit eristää talosi ulkoseinät.

Seinien eristäminen

Seinien lisäeristäminen voi säästää paljon rahaa. Seinät ovat talon suurimpia pintoja, joten seinien lisäeristäminen pienentää sähkölaskua pysyvästi.

Voit lisäeristää talosi seinät monella eri tavalla. Paras vaihtoehto riippuu talostasi.

Ulkoseinien lisäeristäminen - sisä- vai ulkopuolelta?

Ulkoseinien lisäeristäminen on monesti hyvä idea. Sähkölasku pienenee ja sisällä on mukavampi oleskella. Kylmä seinä aiheuttaa vedon tunnetta ja huone tuntuu todellista kylmemmältä. Mitä paremmin seinä on eristetty, sitä lähempänä huoneilman lämpöä se on ja sitä vähemmän lattian rajassa vetää.

Voit eristää ulkoseinäsi joko sisä- tai ulkopuolelta. Molemmissa tavoissa on omat hyötynsä ja haittansa. Löydät tältä sivulta erilaisia tapoja ja yksityiskohtaisia ohjeita molempiin tapoihin.

Sisäpuolinen lisäeristys - muista höyrynsulku!

Sisäpuolisessa lisäeristämisessä on tärkeää, että höyrynsulku asennetaan eristeiden lämpimälle puolelle. Muuten kosteus jää rakenteisiin ja johtaa homeongelmiin! Talvella kostea huoneilma tiivistyy vedeksi eristekerroksen sisällä. Ellei kosteus pääse haihtumaan eristeiden ulkopinnasta, homeongelmat ovat todennäköisiä. Höyrynsulun sisäpuolelle saa kuitenkin asentaa 50 milliä paksun eristekerroksen.

Voit lukea tästä artikkelista lisää höyrynsulusta ja sen merkityksestä: Höyrynsulkuopas

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin