Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Laajennus

Lisärakennus voi olla oikea ratkaisu, jos kaipaat taloosi lisää neliöitä. Löydät näiltä sivuilta ideoita, neuvoja ja ohjeita, joiden avulla voit laajentaa taloasi itse ja saada lisää neliöitä.

Talon laajennusosa

Kotiin voi tehdä lisää tilaa monella tavalla. Tehokkain tapa on laajennusosan rakentaminen. Löydät näiltä sivuilta ideoita, neuvoja ja ohjeita laajennusosan rakentamiseen.

Paljonko laajennusosa maksaa?

Laajennusosan hinta riippuu erittäin paljon rakennusmateriaaleista ja rakennustavasta. Nyrkkisäännön mukaan laajennusosa maksaa noin 3000 euroa neliötä, jos työt teetetään ulkopuolisella. Hinta laskee, jos osa töistä tehdään itse.

Laajennusosan hinta

3000 euron neliöhinta on erittäin karkea arvio. Neliöhinta voi olla korkeampi, jos laajennusosaan rakennetaan keittiö tai kylpyhuone. Toisaalta laajennusosa voi olla huomattavasti halvempi, jos se on tavallinen makuuhuone. Kannattaa muistaa, että laajennusosan ensimmäiset neliöt maksavat eniten. Toisin sanoen 40 neliön laajennusosan neliöhinta on matalampi kuin 10 neliön laajennusosan neliöhinta.

Halpa laajennusosa

Iso osa 3000 euron neliöhinnasta menee työntekijöiden palkkaamiseen. Itse rakentamalla voi säästää paljon rahaa. Jos rakennat laajennusosan itse, voit käyttää halpoja materiaaleja.

Laajennusosa puusta tai lasista

Laajennusosa on helpointa rakentaa puusta. Laajennusosaan voi tehdä myös lasiseinät, jolloin se toimii viherhuoneena.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin