Ikkunat ja seinät on maalattu aiemmin perinteisin värein. Parilla klikkauksella näet, miltä talo näyttäisin punakeltaisena.

Ikkunat ja seinät on maalattu aiemmin perinteisin värein. Parilla klikkauksella näet, miltä talo näyttäisin punakeltaisena.

Ennen kuin ostat seinä- tai kattomaalia, kannattaa selvittää, kuinka paljon maalia tarvitaan ja mikä väri sopii parhaiten kokonaisuuteen. Molemmat asiat voi selvittää uusilla, puhelimeen tai tablettiin ladattavilla väri-sovelluksilla.

Useimmilla maalinvalmistajilla on omat mobiililaitteissa toimivat sovelluksensa, joilla voi vaihdella ikkunoiden, ovien, katon, seinien ja aidan väriä.

Ota vain kuva kohteesta ja valitse sovelluksesta sopiva väri. Paina kuvaa maalattavasta kohdasta, ja sovellus korvaa vanhan värin uudella.

Sovellus maalaa sisällä ja ulkona – säässä kuin säässä!

Sovelluksesta on iso apu, jos aiotte maalata talon ulkoseinän. Ja jos harkitsette olohuoneen seinän tai katon maalaamista, sovellus on lähestulkoon pakollinen apuväline. Se auttaa päätöksenteossa ja voi säästää monilta riidoilta. Sovellus voi säästää myös selvää rahaa.

PALJON VÄREJÄ

Maalisovelluksissa on satoja eri värisävyjä. Tässä muutama väri inspiraation lähteeksi!   

Täältä löydät maalisovelluksia

Tikkurilan ColorUp:Tikkurilan verkkosivutTikkurilan sovellus on ohjelma, johon voit ladata oman kuvasi. Sadolin Vizualizer:App Store | Google Play Nordsjö Visualizer: App Store | Google Play Jotun ColourMatch: App Store | Google Play Flüggerin väriohjelma Farveguide, josta kirjoitimme Tee Itsen numerossa 13/2016 ei ole enää toiminnassa. Yllä luetellut sovellukset pystyvät kuitenkin samaan.