Lue asiantuntijoiden vinkit, joiden avulla nostat helposti talosi arvoa.

Lue asiantuntijoiden vinkit, joiden avulla nostat helposti talosi arvoa.

Talo kannattaa käydä kunnolla läpi ennen myyntiä. Joka talossa on asioita, jotka on helppo panna kuntoon vähällä rahalla ja vaivalla. Viimeistely tekee talosta houkuttelevamman ja nostaa myyntihintaa.

Lue teemasta kaikki tämä

Näillä 16 teemasivulla näytetään, miten voit edistää talokauppojen syntymistä. Saat paljon vinkkejä, joilla teet talostasi helposti siistimmän ja paremman.

10 pikaremonttia, jotka parantavat talon kuntoa
Teemasivuilla esitellään 10 konkreettista asiaa, jotka on helppo panna kuntoon. Kaikki työt ovat helppoja, mutta niillä on iso vaikutus ja ne nopeuttavat asunnon myyntiä.

Korjaa portaat – ensivaikutelma ratkaisee
Talon sisäänkäynti kannattaa panna kuntoon ennen myymistä. Tyylikäs sisäänkäynti saa vieraat tuntemaan itsensä tervetulleiksi. Se on tärkeää, sillä ensivaikutelma on ratkaisevan tärkeä osa kokonaisarvioita. Näytämme, miten korjaat vanhat portaat, joissa on halkeamia, isoja reikiä ja leväkasvustoa.

Vaihda pääovi
Uusi ja tyylikäs ovi on erittäin hyvä tapa toivottaa ostajat tervetulleiksi. Vanha ja kulunut ulko-ovi kannattaa vaihtaa uuteen. Näytämme, miten irrotat vanhan oven ja asennat uuden.

Valo ja tila myyvät – uudet seinät ja katot
Jos ostaja pitää taloa valoisana ja tilavana, kaupat ovat jo paljon lähempänä. Katso, miten saat huoneen tuntumaan isommalta korottamalla kattoa ja maalaamalla seinät.