Ruskeat laatat, vuotava hana ja kulunut vessanpönttö. Moni kylpyhuone näyttää siltä, että se on tullut tiensä päähän. Onneksi kylpyhuoneen ilmettä voi piristää monella tavalla, eikä remontin tarvitse viedä vararikkoon.

Uusi kylpyhuone, kolme remonttia

Tässä teemanumerossa uusitaan sama kylpyhuone kolmella erikokoisella budjetilla. Halvin remontti maksaa 600 euroa, hieman kalliimpi 2500 euroa ja kallein 7000 euroa. Jo 600 eurolla pääsee yllättävän pitkälle. Kylpyhuoneesta tulee uuden näköinen, ja parasta on, että kaiken voi tehdä itse.

Tee kylpyhuoneesta tiivis

Kylpyhuoneteemassa kerrotaan vesieristämisen perusteet ja näytetään, miten kylpyhuoneeseen tehdään tiivis vesieristys. Ilman tiivistä vesieristystä vesi vuotaa talon rakenteisiin, ja se tulee todella kalliiksi.

Nosta pönttö irti lattiasta

Näet myös, miten nostat wc-pöntön irti lattiasta ja kiinnität sen seinään. Seinä-wc näyttää hyvältä ja helpottaa kylpyhuoneen siivoamista.

Tyylikkäät laatat

Näet teemasta myös, miten asennat kylpyhuoneen laatat kalanruotokuvioon. Se on hieman vaikeampaa kuin tavallinen laatoittaminen, mutta lopputulos näyttää niin hyvältä, että vaivannäkö kannattaa.

Lataa iso teema ja löydä ideoita omaan kylpyhuoneeseesi.