Suihkukaappi

Inspiraatiota ja ohjeita suihkukaapin rakentamiseen.

  Rakenna itse suihkutila

  Suihkutila on helppo rakentaa kevytbetonista. Kevytbetonilevyistä voi rakentaa helpon ja halvan suihkutilan huoneen mittojen mukaan. Se on yhtä helppoa kuin suihkutilan rakentaminen legopalikoista.

  Suihkunurkkaus kevytbetonista

  Kevytbetonilevyjä sahataan isohampaisella käsisahalla, jota sanotaan kevytbetonisahaksi. Levyt liimataan yhteen kevytbetoniliimalla, jota levitetään saumaan ohut kerros. Levyjen saumat pitää limittää, jotta ne eivät osu samaan linjaan.

  LUE LISÄÄ: Rakenna suihkutila kevytbetonista

  Anna suihkutilalle uusi elämä

  Jos suihkutilasi näyttää kuluneelta, se kannattaa päivittää nykyaikaiseksi. Onneksi suihkutilan uusiminen ei vaadi paljon. Voit vaihtaa kuluneet laastisaumat uusiin tai asentaa seiniin uudet laatat. Se ei tule kovin kalliiksi, ja uudet seinälaatat voi asentaa helposti vanhojen päälle.

  Suihkutilan lasiseinä

  Haaveiletko suihkutilasta, jossa on lasiseinä? Lasiseinä on hyvä ja tyylikäs vaihtoehto suihkuverholle. Mittaa suihkutilan koko huolellisesti, ennen kuin tilaat lasin. Seinät ja lattia eivät ole yleensä aivan suoria, ja epätasaisuudet pitää ottaa huomioon, jotta suihkutilan seinä sopii paikalleen.

  Rakenna suihkutila kätevistä levyistä

  Suihkutilan voi rakentaa myös muusta kuin kevytbetonista. Esimerkiksi Wedi-märkätilalevyt sopivat tarkoitukseen hyvin.

  Levyt ovat yhtä paksuja kuin kevytbetoni, yhtä kestäviä kuin kuitukipsilevyt, ja niitä on yhtä helppo leikata kuin kipsilevyjä. Levyt ovat isompia kuin kevytbetonilevyt, mutta märkätilalevyjä on helppo leikata ja liimata. Wedi-märkätilalevyistä on helppo rakentaa tyylikäs ja tiivis suihkutila, jonka voi vesieristää ja päällystää laatoilla.