Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kylpyhuoneen laatat

Voit tehdä kylpyhuoneestasi persoonallisen laatoittamalla. Neuvomme laattojen asentamisessa seiniin ja lattiaan ja autamme vaihtamaan rikkoutuneet laatat.

Kylpyhuonelaatat - kylpyhuoneen laatat

Kylpyhuoneen laattojen pitää kestää pitkään, joten ne pitää asentaa oikein. Yksi suurimmista haasteista on saada asennettua laatat suoraan. Teet itsellesi ison palveluksen ostamalla linjalaserin. Se piirtää seiniin suorat linjat, joiden mukaan laatat on helppo asentaa.

Kylpyhuonelaatat kylpyhuonelaattojen päälle

Aiotko laatoittaa kylpyhuoneen uusiksi? Tee se helposti asentamalla kylpyhuonelaatat suoraan vanhojen laattojen päälle. Vanhoja kylpyhuonelaattoja ei ole pakko purkaa uusien tieltä, sillä vanhat laatat kestävät uusien painon. Varmista, että vanhat laatat ovat kunnolla kiinni seinässä, ennen kuin asennat uudet laatat niiden päälle.

LUE LISÄÄ: Kylpyhuoneen laatat

Vaihda haljennut kylpyhuonelaatta

Kylpyhuoneen laatat saattavat haljeta. Särkynyt laatta ei näytä hyvältä, mutta onneksi se on helppo vaihtaa uuteen. Vanha laatta pitää poistaa rikkomatta ympärillä olevia laattoja. Poraa laattaan aluksi 4-5 reikää. Reiät heikentävät laattaa sen verran, että se on helppo hajottaa palasiksi talttapäämeisselillä. Puhdista reikä, levitä uuden laatan taakse laastia ja paina se paikalleen.

Kylpyhuoneen laatat voi maalata

Kylpyhuoneen laatat voi uusia myös maalaamalla. Kaikki maalit eivät kuitenkaan sovi kylpyhuoneen laattojen maalaamiseen. Työhön tarvitaan maalia, joka kestää vettä. Venemaali on paras vaihtoehto. Puhdista laatat huolellisesti ennen maalaamista. Venemaalia ei myydä kaikissa rautakaupoissa, mutta sitä voi ostaa venetarvikeliikkeistä.

LUE LISÄÄ: Kylpyhuoneen laattojen maalaaminen

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin