Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Uusi kylpyhuone alusta asti

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Kylpyhuoneen rakentaminen tai peruskorjaaminen on kallista, mutta ei niin kallista kuin moni luulee. Voit säästää paljon rahaa tekemällä suurimman osan töistä itse. Se ei ole edes kovin vaikeaa. Tässä jutussa rakennetaan tyylikäs kylpyhuone alusta loppuun asti. Yhdeksän neliön kokoisen kylpyhuoneen kokonais hinnaksi tulee noin 7 000 euroa.

Uusi kylpyhuone alusta asti

KOKONAINEN KYLPYHUONE ALLE 7 000 EUROLLA

Kylpyhuoneen rakentaminen alusta alkaen ei ole mikään aloittelijan projekti. Se on kuitenkin aivan mahdollisuuksien rajoissa, kunhan tekijä on kokenut tee itse -rakentaja. Kuten kaikissa muissakin tehtävissä, alkuun pääsee, kunhan tutustuu sääntöihin ja menetelmiin.

Seuraavassa näytämme vaihe vaiheelta, miten märkätila vesieristetään, kuinka asennetaan seinälle ripustettava WC-istuin piilotettuine vesisäiliöineen ja miten moderniin kylpyhuoneeseen asennetaan sekä laatat että lasinen suihkuseinä. Jos sinulla on vähänkään kokemusta laatoittamisesta ja olet valmis näkemään vaivaa, saat kyllä kylpyhuoneesi valmiiksi.

Ennen kuin aloitat

Mutta tässä esitetty on vain lähtökohta. Sinulle jää vielä monia valintoja: Haluatko laatoituksen samoihin seiniin kuin tässä? Haluatko isoja laattoja vai pieniä laattoja? Onko meidän tapamme vesieristää suihku sinulle järkevä? Entä budjetti: Ovatko hankkeeseen varaamamme 7 000 euroa sinulle liikaa vai liian vähän?

Kaikki tämä on arvioitava ennen aloittamista. Lisäksi täytyy ottaa huomioon esimerkiksi valaisimet, pistorasiat, pyyhekuivain ja lattialämmitys.

Napsauta alla olevia linkkejä ja katso, miten:

Asennetaan seinään upotettava WC-istuimen vesisäiliö.
Asennetaan seinä-wc.
Pidetään märkätilojen suojaus hallinnassa.
Kiinnitetään lattia- ja seinälaatat.
Kootaan lasiseinä suihkunurkkaan.

Hyvät valmistelut säästävät puolet työmäärästä – ja työn ilosta pääsee nauttimaan. Pidä siis hauskaa!

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin