Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Upea kylppäri vain 3 000 €:lla

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Seinä-wc, suihkutila ja penkki, isot lattialaatat, rapatut seinät ja tyylikäs pesuallas! Pääset pitkälle pikkurahalla, kun suunnittelet remontin hyvin.

Täysin uusi kylpyhuone 3 000 €:lla. Superhieno, tyylikäs, ja aikaa kestävä. Kuulostaa mahdottomalta, ja hanketta varten on tehtävä paljon purku- ja raivaustöitä. On rakennettava uusi katto, rapattava vanhat laattaseinät ja asennettava kokonaan uusi lattia, ennen kuin tuloksena on neljä uutta toiminnallista tilaa: käsienpesupaikka, suihkunurkkaus, WC ja pyykinpesutila.

Jos mietit ja suunnittelet huolella ja käytät rahasi viisaasti niissä kohteissa, joiden pitää kestää vuosikaudet, saat todella paljon aikaan. Voit hyvin valita upeimmat laatat, tyylikkäimmän altaan ja vaikka WC-istuimen, joka jo itsessään on kuin taideteos, jos tyydyt rappaamaan ja maalaamaan seinät, tekemään kuivaustelineen ja koukut vanhoista laudoista ja hankkimaan peilin Ikeasta. Sen sijaan suunnitelmallisuudesta ja harkitusta sisustuksesta ei pidä tinkiä.

Laatat rapataan piiloon
Altaan ja ammeen märkätiloja lukuun ottamatta vanhat laatat rapataan ja pinta maalataan hiekan sävyyn.

Laivankansilattia laatoista
Lattia muistuttaa erehdyttävästi tiikkilattiaa, mutta 80 cm pitkät lankut ovat klinkkereitä ja kuin luodut juuri tähän tilaan.

Ikkuna suihkunurkassa
Suihkutilaan on tehty ikkunaruutu ja tila on laatoitettu suurilla valkoisilla laatoilla.

Tyylikäs seinäripusteinen WC
Tyylikkäästi muotoiltu istuin ilman näkyviä kiinnitysheloja. Piilosäiliö korvaa vanhan WCmallin.

Hieno pesupaikka sekä vaatteille että käsille
Vain neliömetrin pyykkitilasta, upeasta käsienpesualtaasta ja valkoisesta laatoituksesta syntyy toimiva ja tyylikäs kokonaisuus.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin