Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Uusi keittiö

Sokkelit, pöytälevyt, tiskiallas. Uuden keittiön rakentamisessa pitää ottaa huomioon monta asiaa. Näiltä sivuilta löydät ideoita ja ohjeita uuteen keittiöön.

Uusi keittiö

Uuden keittiön valinnassa pitää ottaa huomioon paljon erilaisia asioita. Kuinka paljon uusi keittiö saa maksaa? Haluatko tehdä keittiön itse? Uuden keittiön hinta riippuu luonnollisesti siitä, mitä materiaaleja siihen käytetään ja rakennetaanko keittiö itse. Itse tekemällä voi säästää paljon rahaa.

Paljonko uusi keittiö maksaa?

Uusien keittiöiden hinnat vaihtelevat valtavasti, joten kysymykseen on mahdotonta vastata tarkasti.

Pieneen pintaremonttiin tarvitaan vain uusi pöytälevy ja tiskiallas, uudet laatat ja vähän maalia. Se maksaa noin 1500 euroa. Keskihintainen keittiö maksaa noin 4000-5000 euroa. Rahalla saa uudet keittiökalusteet esimerkiksi Ikeasta. Kalliit materiaalit voivat nostaa uuden keittiön hinnan jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Siinäkin tapauksessa voit säästää rakentamalla keittiön itse.

Jos päätät rakentaa keittiön itse, asenna sokkelit erittäin huolellisesti, jotta keittiökalusteista tulee suorat. Voit lukea lisää täydellisten sokkeleiden tekemisestä täältä:

LUE LISÄÄ: Keittiön sokkelit - Täydellinen sokkeli uuteen keittiöön

Löydä uusi keittiöideoita

Jos kaipaat ideoita uuden keittiön rakentamiseen, käy tutustumassa keittiötehtaiden näyttelyhuoneisiin. Näet uusimmat keittiötrendit sekä uusimmat materiaalit ja kalustemallit. Saat hyvät käsityksen siitä, mistä pidät ja mitä tarvitset uuteen keittiöösi. Myös internetissä on valtavasti ideoita uuteen keittiöön.

Kun tiedät, mitä haluat uuteen keittiöösi, voit suunnitella keittiön sisustuksen tietokoneella. Markkinoilla on paljon ilmaisia sisustusohjelmia, joilla voi kokeilla erilaisia sisustuksia. Suunnitteluohjelmat kertovat, miltä uusi keittiö voi suunnilleen näyttää.

Voit lukea lisää ilmaisista keittiönsuunnitteluohjelmista täältä: Ilmainen keittiön suunnitteluohjelma ipadille

Rakenna uusi pihakeittiö

Sisäkeittiön lisäksi joissakin taloissa on pihakeittiö. Pihakeittiön voi rakentaa itse alusta alkaen. Voit etsiä ideoita pihakeittiön rakentamiseen esimerkiksi täältä:

LUE LISÄÄ: Rakenna itse pihakeittiö

Tilauksesi
Tilaus
Luo Profiili
Olet ostamassa seuraavan käyttöoikeuden:
Kokonaishinta: null euroa
Enemmän vähemmällä?
Saat käyttöösi 1000 rakennusohjetta ja digitaalisen sisällön hintaan vain 2,50 euroa
    • Käyttöoikeus yli 1000 digitaaliseen rakennusohjeeseen
    • Tilauksen voi lakkauttaa koska vain.
    • Tutustumistarjouksen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena hintaan 9,95 euroa/kk.
Ensimmäinen kuukausi vain 2,50 euroa
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Takaisin
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin