Rakennusohjeet
Helppo
Vaikea
Portaiden 80 sentin leveys on hyödynnetty rakentamalla portaiden korkeaan osaan vaatetanko. Kaapissa on tilaa myös kolmelle hyllylle.

Portaiden 80 sentin leveys on hyödynnetty rakentamalla portaiden korkeaan osaan vaatetanko. Kaapissa on tilaa myös kolmelle hyllylle.

Portaiden alla oleva tila sopii erinomaisesti tavaroiden säilyttämiseen, mutta parhaan mahdollisen kaapin rakentaminen voi olla vaikeaa. Tämän rivitaloasunnon kaappitila ratkaisee nerokkaasti koko perheen säilytyspulmat.

Asukkaat kyllästyivät kenkien, takkien ja kaikenlaisten tavaroiden sekasotkuun ja rakensivat yläkerran portaiden alle säilytystilan, jossa on neljä syvää kaappia. Lopputulos näyttää huikean hyvältä.

Vetokaapit

Säilytystila rakennettiin portaiden mittojen mukaan. Asukkaat selvittivät, kuinka paljon kirvesmies laskuttaisi säilytystilan rakentamisesta ja päättivät rakentaa kaapit itse. Aluksi kaapit luonnosteltiin, suunniteltiin ja mitattiin huolellisesti.

Säilytystilassa on neljä kahvatonta vetokaappia. Kaksi suurinta kaappia liikkuvat pyörillä.

Lue lisää: 25 fiksua säilytysideaa

Kaksi pienintä laatikkoa kulkevat kiskoilla. Kiskot ovat tyylikäs mutta pyöriä monimutkaisempi ratkaisu. Kiskojen tueksi pitää rakentaa sokkeli ja kiskot pitää kiinnittää rimoihin, jotta kiskot kestävät täysien laatikoiden painon.

Lataa artikkeli ja kattavat rakennusohjeet

Artikkelissa on kiskoilla kulkevan vetokaapin kattavat rakennusohjeet. Näytämme muun muassa, miten mittaat ja rakennat tukevan sokkelin kaappien alle. Katso myös, miten kiinnität vetokiskot ja asennat kaappeihin ovet.