Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kellari

Kokosimme yhteen neuvoja ja ohjeita, joiden avulla voit remontoida ja sisustaa kellarisi uusiksi.

Kellari

Ilman kellaria on vaikea elää, kun siihen kerran tottuu. Kellaria voi käyttää moneen tarkoitukseen aina tavaroiden säilyttämisestä saunomiseen, pyykin pesemiseen ja erilaisiin harrastuksiin.

Kellarin kosteus

Kukaan ei halua kosteutta kellariin. Se voi olla epäterveellistä sekä haitaksi kalusteille ja vaatteille. Voit tarkistaa kellarin kosteuden nopeasti teippaamalla läpinäkyvän muovin kiinni kellarin seinään tai lattiaan. Jos muovin alapuolelle ilmestyy vesipisaroita, rakenteen läpi tulee kosteutta.

LUE LISÄÄ: Vähennä kellarin kosteutta

Kellariremontti

Kellariremontti tekee pimeästä kellarista tilan, jossa on mukava oleskella. Kellariremontin voi tehdä perusteellisesti tai pintapuolisesti. Jotkut kaivavat kellaria syvemmäksi ja asentavat lattialämmityksen, toiset tyytyvät seinien pintaremonttiin.

LUE LISÄÄ: 4 tapaa pelastaa ryömintätila

Kellarin eristäminen

Kylmän kellarin voi eristää lämpimäksi. Sisäpuolinen eristäminen on helpompaa kuin kellarin eristäminen ulkopuolelta. Kevytbetoniharkot on helppo liimata kellarin sisäseiniin. Kevytbetoni ei lahoa eikä kerää kosteutta toisin kuin puukoolaus ja villaeristeet.

LUE LISÄÄ: Näin eristät kellarin sisäpuolelta

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin