3d køkken tegnet med Love my home

Käytä 3D-suunnitteluohjelmaa ja kiertele uudessa keittiössäsi jo ennen remonttia! Suunnittelulla voit välttyä monilta ikäviltä virheiltä sekä säästää aikaa ja rahaa.

Yleensä uutta keittiötä tai vajaa ei pääse näkemään, ennen kuin se on valmis. Keittiön lopullista ulkonäköä on vaikea kuvitella, kun vanhat kaapit ovat vielä paikoillaan, eikä autotallin sisätiloista ole mitään käsitystä, ennen kuin seinät ovat pystyssä.

Löysimme verkosta kaksi ilmaista 3D-piirustusohjelmaa, joiden opettelu on nopeaa.

Ohjelmat säästävät myös kodin muutostöiden suunnitteluun käytettävää aikaa, sillä niiden avulla voi paitsi sisustaa olohuoneen uusiksi, myös rakentaa uuden keittiön alusta asti mittatarkkoina ja kolmiulotteisina värikuvina.

LUE LISÄÄ: Täydellinen tulos ilmaisella 3D-suunnitteluohjelmalla!

Helppo 3D-suunnitteluohjelma

Ohjelmilla pääsee alkuun jo viidessä minuutissa. Ohjelma nimeltä LoveMyHome on helppokäyttöinen ja ilmainen. Kirjoita osoitekenttään www.lovemyhome.net, ja kotisivu avautuu. Voit aloittaa piirtämisen kirjautumisen jälkeen.

EDIT: Juttua muutettu 12.8.2016: Verkosta väliaikaisesti poistettu LoveMyHome -ohjelma toimii jälleen.

Uusi, ilmainen 3D-suunnitteluohjelma

Tee Itsen numerossa 12/2016 kirjoitettiin 3D-suunnittelusta. Esimerkkinä oli ohjelma nimeltä LoveMyHome.

Jutun kirjoittamisen jälkeen ohjelma poistettiin väliaikaisesti verkosta, mutta nyt ohjelma toimii jälleen. Verkossa on muitakin ilmaisia suunnitteluohjelmia. Yksi esimerkki löytyy osoitteesta www.roomsketcher.com. Ohjelma pystyy samaan kuin LoveMyHome.Ohjelma on ilmainen. Sen avulla voi piirtää, sisustaa ja kierrellä kolmiulotteisissa huoneissa. Piirustukset tallentuvat RoomSketcherin palvelimelle, joten voit jatkaa suunnittelua miltä tahalta internetiin yhtedessä olevalta koneelta.