Lisää neliöitä parvella

Monissa uusissa taloissa on korkeat huoneet tai puolitoistakerroksinen olohuone. Joissakin tilanteissa katon rajaan kannattaa rakentaa parvi työpöytää tai vierassänkyä varten. Parvi sopii monenlaisiin tarkoituksiin.

Rakenna oma parvesi

Asunnon laajentaminen parvella ei ole kovin vaikeaa. Ohjeissamme näytetään vaihe vaiheelta, miten rakennat parven helposti yhdessä viikonlopussa.

Parvi ja fiksut yksityiskohdat

Rakenna parvi ja fiksut tikkaat, jotka voi taittaa kokoon ja siirtää sivuun, kun niitä ei käytetä. Tikkaita ei voi irrottaa, jotta kukaan ei jää vahingossa loukkuun parvelle. Tälle parvelle asennettiin siisti ponttilattia, mutta parvelle voi viedä myös maton. Muista kiinnittää matto hyvin, jotta se ei putoa alas.

Rakenna parvi yksinkertaisesti

Parven rakentamiseen ei tarvita paljon työkaluja. Saha ja porakone riittävät. Porakonetelineestä on hyötyä kaiteiden reikien poraamisessa. Siirrettävä porakoneteline ei maksa omaisuuksia, mutta se poraa täysin pystysuoria ja samansyvyisiä reikiä.

Sisusta parvi

Sisusta parvesta miellyttävä olokolo. Parvella on mukava tehdä kotiläksyjä tai lukea hyvää kirjaa, joten sisusta parvi siten, että se pysyy kutsuvana. Myös parven alle muodostuu mukava sopukka. Sen voi sisustaa esimerkiksi lasten leikkitilaksi tai lukunurkaksi, jossa on hyvä nojatuoli ja lukulamppu. Vain mielikuvitus rajoittaa parven sisustamista.

Lataa ohje: Rakenna parvi

Voit ladata tältä sivulta ohjeet, joissa kerrotaan vaihe vaiheelta, miten voi rakentaa parven helposti itse. Ohjeissa kerrotaan myös, miten parvi rakennetaan siinä tapauksessa, että se tule huoneen nurkkaan.