Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuoneessa on yleensä pesukone, kuivausrumpu, likaisia kenkiä ja märkiä sadetakkeja. Kodinhoitohuoneen pitää sopia moneen tarkoitukseen, joten kokosimme ohjeita ja neuvoja, joiden avulla saat kodinhoitohuoneestasi irti mahdollisimman paljon.

  Kodinhoitohuoneen sisustus

  Kodinhoitohuoneesta tulee yleensä mieleen pieni huone, jossa on mahdoton sotku. Siitä huolimatta useimmat pitävät kodinhoitohuonetta erittäin tärkeänä. Kodinhoitohuone on loistava paikka likaisten kenkien puhdistamiseen ja pyykin pesemiseen. Lisäksi kodinhoitohuoneen tiskialtaassa voi pestä melkein mitä tahansa.

  LUE LISÄÄ: Kodinhoitohuoneen työtaso

  Kodinhoitohuoneen kaapit

  Kodinhoitohuoneen kaapit auttavat pitämään sotkun aisoissa. Kodinhoitohuoneen järjestyksen ylläpitämiseen riittää muutama alakaappi ja pari yläkaappia. Kodinhoitohuoneen kaappien ei tarvitse olla yhtä hienoja kuin keittiössä. Kodinhoitohuoneeseen voi asentaa esimerkiksi pari vanhaa keittiön kaappia. Kodinhoitohuoneen kaappeja voi hyödyntää myös vesiputkien piilottamiseen.

  LUE LISÄÄ: Piilota kodinhoitohuoneen putket

  Kodinhoitohuoneen sisustusideoita

  Kodinhoitohuoneessa on yleensä tavalliset kaapit, mutta muitakin vaihtoehtoja kannattaa harkita. Kevytbetonista tehty hylly on yksi hyvä vaihtoehto. Hyllystä tulee tyylikäs ja kätevä, ja se on helppo rakentaa parissa päivässä. Kodinhoitohuoneet suunnitellaan yleensä pesualtaan ympärille. Kodinhoitohuoneen sisustamisessa kannattaa yleensä ottaa huomioon vesiputket ja pesukone.