Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuoneessa on yleensä pesukone, kuivausrumpu, likaisia kenkiä ja märkiä sadetakkeja. Kodinhoitohuoneen pitää sopia moneen tarkoitukseen, joten kokosimme ohjeita ja neuvoja, joiden avulla saat kodinhoitohuoneestasi irti mahdollisimman paljon.

Kodinhoitohuoneen sisustus

Kodinhoitohuoneesta tulee yleensä mieleen pieni huone, jossa on mahdoton sotku. Siitä huolimatta useimmat pitävät kodinhoitohuonetta erittäin tärkeänä. Kodinhoitohuone on loistava paikka likaisten kenkien puhdistamiseen ja pyykin pesemiseen. Lisäksi kodinhoitohuoneen tiskialtaassa voi pestä melkein mitä tahansa.

LUE LISÄÄ: Kodinhoitohuoneen työtaso

Kodinhoitohuoneen kaapit

Kodinhoitohuoneen kaapit auttavat pitämään sotkun aisoissa. Kodinhoitohuoneen järjestyksen ylläpitämiseen riittää muutama alakaappi ja pari yläkaappia. Kodinhoitohuoneen kaappien ei tarvitse olla yhtä hienoja kuin keittiössä. Kodinhoitohuoneeseen voi asentaa esimerkiksi pari vanhaa keittiön kaappia. Kodinhoitohuoneen kaappeja voi hyödyntää myös vesiputkien piilottamiseen.

LUE LISÄÄ: Piilota kodinhoitohuoneen putket

Kodinhoitohuoneen sisustusideoita

Kodinhoitohuoneessa on yleensä tavalliset kaapit, mutta muitakin vaihtoehtoja kannattaa harkita. Kevytbetonista tehty hylly on yksi hyvä vaihtoehto. Hyllystä tulee tyylikäs ja kätevä, ja se on helppo rakentaa parissa päivässä. Kodinhoitohuoneet suunnitellaan yleensä pesualtaan ympärille. Kodinhoitohuoneen sisustamisessa kannattaa yleensä ottaa huomioon vesiputket ja pesukone.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin