Säilytys

Säilytystilaa ei ole koskaan liikaa. Sen vuoksi tila kannattaa käyttää hyödyksi mahdollisimman hyvin. Neuvomme näillä sivuilla, miten saat asuntoosi lisää säilytystilaa.

    Fiksu säilytystila

    Jokainen haluaisi lisää säilytystilaa. Enemmän säilytystilaa voi saada käyttämällä paremmin hyödyksi asunnon valmiit säilytystilat. Lisää säilytystilaa voi saada myös hyödyntämällä asunnon hukkaneliöt, jotka eivät ole käytössä.

    Säilytystila sängyn alla

    Sängyn alla on erinomaista säilytystilaa. Sängyn alle voi rakentaa helposti ja halvalla esimerkiksi vetolaatikot.

    LUE LISÄÄ: Säilytystila sängyn alla

    Eteisen säilytystila

    Naulakosta putoavat takit, keskellä lattiaa olevan kengät ja sateenvarjot valtaavat helposti koko eteisen. Etenkin kenkien säilyttämiseen tarvitaan yleensä paljon tilaa. Kätevästä kenkien säilytystilasta on paljon hyötyä.

    LUE LISÄÄ: Kätevä kenkien säilytystila eteiseen

    Toinen hyvä idea on rakentaa eteiseen hyllyt katon rajaan. Leijuvat hyllyt ovat hyvä ratkaisu hanskojen, pipojen ja pyöräilykypärien säilyttämiseen.

    Säilytystila portaiden alla

    Säilytystila portaiden alla säästää tilaa. Portaiden alle voi rakentaa tilaan sopivan kaapin. Yläkerran portaiden alla on usein hukkatilaa, joka kannattaa käyttää säilyttämiseen.

    Verstaan säilytystila

    Verstas on toinen paikka, jossa ylimääräisestä säilytystilasta on todella paljon hyötyä. Verstaan tilan voi käyttää hyödyksi monella tavalla riippuen siitä, miten verstas on sisustettu.

    LUE LISÄÄ: Verstaan säilytystila

    Lisää kätevää säilytystilaa

    Kodin säilytystilaa voi lisätä monella tavalla. Löydät näiltä sivuilta paljon ideoita, joilla voit saada kotiisi lisää säilytystilaa. Voit aloittaa suunnittelun lukemalla jutun 25 fiksua säilytysideaa.