Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Säilytys

Säilytystilaa ei ole koskaan liikaa. Sen vuoksi tila kannattaa käyttää hyödyksi mahdollisimman hyvin. Neuvomme näillä sivuilla, miten saat asuntoosi lisää säilytystilaa.

Fiksu säilytystila

Jokainen haluaisi lisää säilytystilaa. Enemmän säilytystilaa voi saada käyttämällä paremmin hyödyksi asunnon valmiit säilytystilat. Lisää säilytystilaa voi saada myös hyödyntämällä asunnon hukkaneliöt, jotka eivät ole käytössä.

Säilytystila sängyn alla

Sängyn alla on erinomaista säilytystilaa. Sängyn alle voi rakentaa helposti ja halvalla esimerkiksi vetolaatikot.

LUE LISÄÄ: Säilytystila sängyn alla

Eteisen säilytystila

Naulakosta putoavat takit, keskellä lattiaa olevan kengät ja sateenvarjot valtaavat helposti koko eteisen. Etenkin kenkien säilyttämiseen tarvitaan yleensä paljon tilaa. Kätevästä kenkien säilytystilasta on paljon hyötyä.

LUE LISÄÄ: Kätevä kenkien säilytystila eteiseen

Toinen hyvä idea on rakentaa eteiseen hyllyt katon rajaan. Leijuvat hyllyt ovat hyvä ratkaisu hanskojen, pipojen ja pyöräilykypärien säilyttämiseen.

Säilytystila portaiden alla

Säilytystila portaiden alla säästää tilaa. Portaiden alle voi rakentaa tilaan sopivan kaapin. Yläkerran portaiden alla on usein hukkatilaa, joka kannattaa käyttää säilyttämiseen.

Verstaan säilytystila

Verstas on toinen paikka, jossa ylimääräisestä säilytystilasta on todella paljon hyötyä. Verstaan tilan voi käyttää hyödyksi monella tavalla riippuen siitä, miten verstas on sisustettu.

LUE LISÄÄ: Verstaan säilytystila

Lisää kätevää säilytystilaa

Kodin säilytystilaa voi lisätä monella tavalla. Löydät näiltä sivuilta paljon ideoita, joilla voit saada kotiisi lisää säilytystilaa. Voit aloittaa suunnittelun lukemalla jutun 25 fiksua säilytysideaa.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin