Jos tilaa on vähän, on pakko turvautua kompromisseihin. Se voi tarkoittaa, että työhuone joutuu toimimaan myös vierashuoneena. Sänky pitää kääntää pystyyn seinää vasten ja petivaatteet piilottaa pois näkyvistä. Rakenna tarkoitukseen tyylikäs seinäsänky.

Tee runkopatjasta seinäsänky

Jos haluat lisää tilaa ja kätkeä sängyn tyylikkäästi, voit tehdä runkopatjasta tyylikkään seinälle ripustettavan sängyn. Voit kätkeä sängyn kaappiin, kun sänkyä ei tarvita. Kaappi on yhtä syvä kuin sänky, jotta kaappi ei vie kovin paljon tilaa.

Kestävä seinäsänky

Tämän sängyn kaappi rakennetaan tavallisesta mdf-levystä, joka on sekä kevyttä että vahvaa. Kaapista tulee paitsi tyylikäs, myös vahva ja kestävä. Voit tiedustella rautakaupoista, voivatko he sahata levyt valmiiksi. Se säästää aikaa ja vaivaa.

Paljon viimeistelymahdollisuuksia

Voit päättää itse, miten koristelet seinäsänkysi kaapin. Jos sinulla on yläjyrsin, voit tehdä kaappiisi ainutlaatuiset listat. Voit ostaa listat myös valmiina.

Yksityiskohdat tekevät sängystä nerokkaan

Seinälle ripustettava sänky on rakenteeltaan yksinkertainen. Pienet yksityiskohdat tekevät sängystä nerokkaan. Esimerkiksi petivaatteet säilytetään sängyn pohjassa ja jalat käännetään auki, kun sänkyä käytetään. Koko projekti tehdään käytännön sanelemilla ehdoilla.

Rakenna seinälle ripustettava sänky viikonlopussa – lataa täydelliset ohjeet

Lataa vaiheittaiset rakennusohjeet ja katso, miten rakennat seinäsängyn. Ammattilaiset näyttävät muun muassa, miten asennat fiksut jouset, jotka pitävät sängyn seinällä. Työn iloa.

LUE LISÄÄ: Rakenna kaappisänky ja luo lisää lattiatilaa