Rakennusohjeet
Helppo
Vaikea
TUKEVA SOKKELI: Sokkeli on paikallaan ja se on rakennettu niin, että sen läpi voidaan vetää johtoja ja taipuisia vesiputkia.

TUKEVA SOKKELI: Sokkeli on paikallaan ja se on rakennettu niin, että sen läpi voidaan vetää johtoja ja taipuisia vesiputkia.

3 TAPAA RAKENTAA SOKKELI
1. Voit mitata ja sahata sen sokkelin sivukappaleista, joka on liian korkea. Näin kaikki sokkelin sivut seisovat suoraan alustalla.
2. Voit kiilata sokkelin käyttämällä kiiloja tai välikkeitä. Kun sokkeli on vaakasuorassa, kiinnitä kiilat (kts. vinkki). Edessä kiilaus piilotetaan listalla tai peitelaudalla (piilosokkeli).
3. Jos sokkelia on kiilattava paljon, rakoa ei voi peittää listalla. Tällöin on sahattava ylimääräinen sokkeliin kiinnitettävä sokkelilauta, joka myötäilee lattiaa.

FIKSU VINKKI: Tee tilaa sokkelilaatikoille

Ennen kuin rakennat sokkelin, mieti, tarvitsetko sokkelilaatikoita. Ne ovat käteviä, mutta vaikeuttavat hiukan sokkelin rakentamista.

LUE LISÄÄ: Linjalaser panee asiat suoraan

Sokkelilaatikot sisältävä sokkeli rakennetaan kuten laatikoton sokkeli. Laatikot yhdistetään sokkeliin, ennen kuin se asennetaan vaakasuoraan – ja vaakasuoriksi tehtäviä sokkelinosia riittää!

TOIMITUS SUOSITTELEE: Täydellinen sokkeli uuteen keittiöön

LATAA KOKO ARTIKKELI, niin saat vaihekohtaiset ohjeet, joiden avulla rakennat tukevan sokkelin.