Jokaisen vetimen paikan voi tietenkin mitata erikseen, mutta parhaiten se sujuu helppotekoisen sabluunan avulla. Sabluuna tehdään lastulevystä ja kahdesta listanpätkästä. Listat liimataan ja naulataan lastulevyn kahdelle sivulle, kohdakkain levyn reunan kanssa.

Aseta sabluuna kaapinoven kulmaan ja merkitse, mille etäisyydelle kulmasta haluat kiinnittää vetimen. Liika liima on pyyhittävä pois, jotta se ei tahraa uutta kaapinovea.

Sabluunaan tehdään merkki 6,5 cm:n päähän reunasta. Ruuvinreikien etäisyys toisistaan on 12,8 cm. Tämä mitta merkitään sabluunaan sekä vaaka- että pystysuoraan. Ruuvin halkaisija on 3 mm, ja sabluunaan porataan samankokoiset reiät.

Ennen kolmannen reiän poraamista sabluuna irrotetaan ovesta, ettei terä mene siitä kohdasta läpi. Kolmas reikä porataan, jotta saman sabluunan avulla voidaan vetimet kiinnittää kaikkiin neljään kulmaan.

Kahva kiinnitetään ruuveilla kaapinoven taustapuolelta. Sabluunan avulla kahvat on helppo kiinnittää sarjatyönä ilman eri mittausta. Kahvat ovat jokaisessa ovessa täsmälleen samalla korkeudella. Kun käytät 10 minuuttia sabluunan valmistukseen, säästät moninkertaisesti aikaa ja olet tyytyväinen lopputulokseen.