Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Keittiön pöydät

Pöytä antaa keittiölle luonnetta. Pöydän voi räätälöidä asukkaiden tarpeiden mukaan. Löydät ideoita ja ohjeita näiltä sivuilta.

Keittiön pöytälevy

Keittiön pöytälevy on tärkeä työpiste, joten levyn materiaalin pitää sopia työskentelyyn. Halvimmat pöytälevyt ovat ruostumatonta terästä tai laminoitua lastulevyä, kalleimmat komposiittia. Teräksestä, laminaatista tai komposiitista tehdyt pinnat ovat kestäviä, eikä niitä tarvitse huoltaa.

Pöytälevyn öljyäminen

Puinen pöytälevy tuntuu mukavalta mutta imee itseensä likaa ja rasvaa. Siksi on tärkeää, että puista pöytälevyä huolletaan. Pöytälevy pitää öljytä säännöllisesti, jotta se kestää rasvaa ja likaa. Voit lukea lisää pöytälevyn öljyämisestä täältä:

LUE LISÄÄ: Pöytälevyn öljyäminen

Pöytälevyn hiominen

Öljyämätön pöytälevy kuluu ja alkaa imeä itseensä likaa ja rasvaa. Levy imee myös kosteutta etenkin tiskialtaan läheisyydessä. Puinen pöytälevy ei välttämättä ole pilalla, vaikka siinä näkyy tummia laikkuja. Puisen pöytälevyn voi hioa, jolloin kaikki kosteustahrat katoavat. Hiottu ja öljytty pöytälevy näyttää kuin uudelta. Täältä voit katsoa, miten hiot puisen pöytälevyn.

LUE LISÄÄ: Pöytälevyn hiominen

Näin liimaat tiskialtaan pöytälevyyn

Mittaa altaan paikka huolellisesti, jos asennat sen itse. Sahaa reikä juuri sopivaksi. Tiskiallas asennetaan pöytälevyyn liimaamalla.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin