KITCHEN DECOR IDEAS: Oikea inspiraation lähde

Ennen kuin ryhdyt piirtämään uutta keittiötä, kannattaa hakea ideoita ja katsella kuvia muiden hyvistä ratkaisuista. Kitchen Decor Ideas -sovelluksesta löytyy yli 1 000 kuvaa erilaisista keittiöhankkeista, ja kuvat on jaettu loogisesti eri luokkiin, joista löytyy esimerkiksi pieni keittiö, luksuskeittiö ja perinteinen maalaishenkinen keittiö.

Jotkin kuvista ovat hyvin amerikkalaistyylisiä, mutta niistä löytyy varmasti myös suunnittelun helmiä, jotka inspiroivat ja vievät sinua eteenpäin omassa keittiöhankkeessasi.

Kitchen Decor Ideas -sovelluksen hyvin erilaisista keittiömalleista löytyy jotakin jokaisen makuun.

Kieli: Englanti Tilantarve: Noin 50 MB App Store: 4 € Google Play: Ilmainen

AUTODESK HOMESTYLER: Raikasta keittiön ilme

Muutamalla hyvällä idealla pääsee jo pitkälle, eikä usein ole tarpeen investoida täysin uuteen keittiöön. Autodesk Homestyler -sovelluksen kehittänyt yritys valmistaa ammattimaisia piirustusohjelmia insinööreille, mistä tämänkin sovelluksen toimintolähtöinen toteutus kielii.

Homestyler-ohjelmalla voit ottaa kuvan keittiöstäsi, määritellä huonekorkeuden ja sijoittaa huoneen kulmat, jolloin pääset heti kokeilemaan uusia ideoita.

Suunnitteluvaiheessa voit maalata seinät eri värillä, asentaa toisenlaisen pöytätason tai vaihtaa uudet, valkoiset kodinkoneet ja keittiökalusteet vanhojen paikalle. Tulos näyttää upealta, jos näyttö on riittävän suuri. Suosittelemme, että käytät Homestyler-sovellusta tabletillasi, esim. iPadilla, sillä suunnitteleminen on helpompaa kännykkää selvästi suuremmalla näytöllä.

Miltä keittiö näyttäisi, jos vaihtaisit lieden, altaan ja pari kaappia? Homestyler -sovelluksessa voi kokeilla erilaisia ratkaisuja ja vaikkapa maalata seinät tai kaappien ovet muutamalla napsautuksella.

Kieli: Englanti Tilantarve: noin 50 MB App Store: Ilmainen Google Play: Ilmainen

HOMEDESIGN 3D: Suunnittele kokonaan uusi keittiö

Jos et aio ehostaa vanhempaa keittiötä, vaan kerta kaikkiaan purkaa kaiken vanhan ja rakentaa keittiön uusiksi alusta alkaen, käytä tähän kehitettyä ohjelmaa. HomeDesign 3D -sovelluksella voit piirtää kaikki kotisi huoneet mittatarkkaan kokoon ja kokeilla erilaisia kalusteita ja sisustusideoita.

Kun suunnittelet keittiötä, piirrä ensin huone (seinien paikat, huonekorkeus, ovet jne.). Tämän jälkeen voit asentaa rivin vakiokaappeja, altaan ja kodinkoneet.

Varsinainen suunnitteluosuus näytetään 2D -kuvana yläpuolelta, mutta voit helposti vaihtaa myös 3D -näkymään ja liikkua keittiössä. Näin voit paremmin arvioida suunnitelmaasi.

Kolmiuloitteisen esitystavan ansiosta Homedesign 3D antaa hyvän yleiskuvan keittiöstä. Ohjelmaa voi kokeilla ilmaiseksi, mutta vasta noin kymmenen euroa maksavan lisenssin ostaminen sallii ohjelman käytön ilman mainoksia.

Kieli: Englanti Tilantarve: noin 300 MB App Store: Ilmainen Google Play: Ilmainen