Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Keittiön puhdistus

Tiskialtaan uusimisessa pitää ottaa huomioon monta asiaa. Annamme ideoita ja ohjeita tiskialtaan vaihtamiseen.

Tiskialtaan asentaminen

Keittiön tiskialtaan voi asentaa itse. Työssä pitää kuitenkin olla tarkkana, jotta reiästä ei tule liian iso. Moni on pilannut kalliin puisen työtason sahaamalla levyyn niin ison reiän, että tiskiallas putoaa sen läpi. Mittaa tiskiallas huolellisesti ja merkitse sen koko tarkasti pöytälevyyn.

Alle liimattu tiskiallas

Tiskiallas kannattaa kiinnittää pöytälevyyn liimalla. Liimattu tiskiallas näyttää hyvältä ja on kätevä. Tiskialtaan voi kiinnittää sekä pöytälevyn alapuolelle että tasolle. Pöytälevyn alle liimattu tiskiallas on kätevä, sillä lika ja muruset eivät tartu sen reunoihin.

Pöytälevyn tasolle liimattu tiskiallas

Tiskialtaan voi liimata myös samalle tasolle pöytälevyn kanssa. Pöytälevyn tasolle liimattu tiskiallas asennetaan sahaamalla pöytälevyyn altaan kokoinen reikä, jonka reunalle jyrsitään altaan reunan kokoinen syvennys.

Lue lisää: Liimaa allas itse ja säästä selvää rahaa

Musta tiskiallas

Mustat tiskialtaat yleistyvät koko ajan. Musta tiskiallas näyttää tyylikkäältä ja sopii hyvin nykyaikaiseen keittiöön.

Valkoinen tiskiallas

Valkoiset tiskialtaat ovat harvinaisia. Vanhat tiskialtaat olivat posliinipintaisia, mutta nykyään valkoiset tiskialtaat tehdään komposiitista. Komposiitti on erittäin kestävä ja helposti puhdistettava materiaali.

Terästiskiallas

Ruostumattomasta teräksestä tehty tiskiallas on aina varma valinta. Teräs on kestävä materiaali, joka ei kulu pilalle. Kaikenlaiset liat on helppo harjata irti teräspinnasta.

Tukkeutunut tiskiallas

Tukkeutuneesta tiskialtaasta ei ole mitään iloa, joten harkitse tarkasti, mitä kaadat tiskialtaaseen. Kovia eläinrasvoja ei pidä kaataa viemäriin ollenkaan, eikä ruuantähteitä kannata huuhdella tiskialtaan viemäriin. Tiskialtaan pohjassa oleva ritilä tarkoittaa, ettei viemäriin pitäisi sulloa mitään, joka ei mahdu reikien läpi. Voit yrittää avata tukkeutuneen viemärin kaatamalla altaaseen kiehuvaa vettä. Ellei se auta, joudut purkamaan vesilukon ja poistamaan tukoksen käsin.

Lue lisää: Näin puhdistat viemärin ja vesilukon

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin