Mittaa uutta ikkunaa varten Ole huolellinen. Ikkunavalmistajat toimittavat vuosittain monia ikkunoita, jotka eivät sovi niiden ikkuna-aukkoihin. Usein syynä on mittausvirhe, joka saattaa koitua kalliiksi. Ota mitat ohjeidemme mukaan, niin säästät rahaa.

Asenna ikkunat itse Rahaa säästyy. Ikkunoiden asentaminen ei ole erityisen vaikeaa, kun osaa konstit. Opetamme ne sinulle, ja sen jälkeen voit asentaa uudet ikkunat paris-sa kolmessa tunnissa. Rahat, jotka itse asentamalla säästät, ovat verovapaita!

Eroa ei lähes tulkoon edes näe Muovi-ikkunat ovat rumia? Eivät nykyään. Itse asiassa nykyikkunoita pitää tutkia todella tarkkaan ennen kuin erottaa, onko ne tehty puusta, puu/alumiinista vai muovista. Näin muuttuu maailma!

Pese ja maalaa ikkunat Vanhoissa ikkunoissa on tyyliä. Jos vanhoista ikkunoista pitää hyvää huolta ja hioo ja maalaa niitä säännölllisesti, niiden arvokkaalle vanhenemiselle ei oikeastaan ole rajoja.

Leikkaa ja taita ikkunapelti Helppo ja edullinen ikkunapelti tehdään valmiista z-profiilin muotoisesta alumiinilevystä, joka leikataan ja taitetaan julkisivun myötäiseksi ennen kuin se asennetaan ikkunan alle. Työ sujuu nopeasti ja eikä paljoa maksa.

Näin ikkunat valmistetaan Robotit ovat vieneet puuseppien työt. Tule mukaan nykyaikaisen ikkunatehtaan esittelykierrokselle, niin näet, miten puuikkunat valmistetaan puu-tavaran saapumisesta aina valmiin ikkunan asiakastoimitukseen saakka.

Paikka pelastaa ikkunan Älä suotta vaihda kelpo ikkunaa uuteen. Koko ikkunan vaihtamisen sijaan voit korjata vaurioituneet osat tai vaihtaa ne uusiin. Tässä korjataan alakarmi poistamatta ikkunaa. Työ ei ole niin vaikea kuin miltä se kuulostaa.