Video
Helppo
Vaikea
TIIVISTEIDEN VAIHTO
1. Vanhat tiivisteet irrotetaan ja karmit puhdistetaan jotta niihin ei jää pölyä, irtomaalia tai rasvaa. Jokaista sivua varten leikataan pätkä tiivistenauhaa, mieluummin liian pitkä kuin lyhyt ensi alkuun. Älä kiristä nauhaa liikaa, kun tarkistat sopivaa pituutta.
2. Nauha kiinnitetään saranapuolella huulloksen sisäpintaan, jota vasten raami painautuu ikkunaa suljettaessa. Tiivisteet ovat itseliimautuvia, joten poista suojakalvoa vain vähän kerrallaan samalla kun painat nauhaa kiinni.
3. Nauha kiinnitetään muihin sivuihin. Se asennetaan nyt puitteen ulkopintaan, jolloin ikkunaraamin sisäpinta painautuu nauhaa vasten, kun ikkuna suljetaan. Jos nauha on saranapuolellakin huulloksen ulkopinnassa, raami rypistää nauhan irti.
4. Yleensä vaakasivut kannattaa tiivistää viimeiseksi. Se, miten nauhat kohdistetaan kulmissa, riippuu hieman nauhatyypistä. Tarkista pakkauk- sesta, suositellaanko käyttämällesi tiiviste- nauhalle erityistä kiinnitystapaa.
5. Jos ikkuna on nyt hankala sulkea, säädä hakaa. Uudet tiivisteet ovat hieman paksumpia kuin vanhat, joten hakaa täytyy usein hieman löysätä. TÄRKEÄÄ! Jos nauhat ovat aivan liian paksut, ikkuna saattaa vääntyä vinoon.

TOIMITUS SUOSITTELEE: Mittaa tiivistelistat laser-etäisyysmittarilla!

Tarvitsetko uusia tiivistelistoja? Suosittelemme, että käytät mittaamiseen laser-etäisyysmittaria. Etäisyysmittari tekee työn tarkasti ja nopeasti.

Juuri nyt saat MAKA-laser-etäisyysmittarin ja 2 numeroa Tee Itse -lehteä vain 14,90 eurolla!

Klikkaa ja katso tarjous täältä!

VIDEO: Täältä voit katsoa videon laser-etäisyysmittarin käyttämisestä ja toiminnoista: