Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kattoikkunat

Kattoikkunat valaisevat upeasti ja tuovat valoa kodin pimeimpiin nurkkiin. Löydät näiltä sivuilta ideoita ja ohjeita kattoikkunan asentamiseen.

Kaksi kertaa enemmän valoa kattoikkunasta

Kattoikkunat ovat loistavia, sillä niistä pääsee sisään kaksi kertaa enemmän valoa kuin tavallisista ikkunoista. Sen vuoksi kattoikkuna on yksi suurimmista muutostöistä, joita taloon voi tehdä.

Kattoikkunan valo ja ilmanvaihto ovat loistavia mahdollisuuksia. Kattoikkuna valaisee kirkkaasti pimeimmätkin nurkat ja saa huoneet tuntumaan isommilta. Lisäksi uudet kattoikkunat tuulettavat talon tehokkaasti.

Uusi sisustus kattoikkunoilla

Yleensä kaikki valoa vaativat toiminnot sijoitetaan seinien viereen, mutta kattoikkuna antaa lisää mahdollisuuksia. Kattoikkuna tuo valon huoneen keskelle, joten se lisää sisustusvaihtoehtoja.

Kattoikkuna tuo valon pimeisiin nurkkiin, mitä lisää huonekalujen ja ruokapöydän sijoitusmahdollisuuksia.

Kattoikkunan kupu

Kattoikkunan voi asentaa sekä harjakatolle että tasakattoiseen taloon. Välikatolle rakennettava valokuilu ja kattoikkunan kupu tuovat sisään valtavasti luonnonvaloa. Kattoikkuna muuttaa tasakattotalon nykyaikaiseksi asunnoksi.

Kattoikkunan asentaminen

Kattoikkunan voi asentaa lähes kaikenlaisiin kattoihin. Sen voi tehdä monella eri tavalla. Tärkeintä on ottaa huomioon katon kantavat rakenteet.

Kattoikkuna on helpointa asentaa kattoristikoiden väliin. Aina se ei kuitenkaan ole mahdollista. Kattoristikot saattavat olla juuri siinä, mihin ikkuna pitäisi asentaa. Kysy aina apua asiantuntijalta, jos suunnittelet kantavan rakenteen muuttamista.

Paljonko kattoikkuna maksaa?

Kattoikkunoiden hinnat vaihtelevat laidasta laitaan. Onneksi uudet kattoikkunat on suunniteltu niin hyvin, että ne voi asentaa itse. Itse asennetun kattoikkunan kokonaishinta on noin kolmanneksen siitä, paljonko ammattilaisen asentamalle kattoikkunalle tulee hintaa. Normaalin kokoinen, 100x40-senttinen kattoikkuna maksaa noin 600 euroa.

Parempi sisäilma kattoikkunalla

Jos haaveilet paremmasta sisäilmasta, kattoikkuna voi ratkaista ongelman. Kattoikkuna on niin korkealla, että se sopii hyvin asunnon tuulettamiseen.

Kattoikkuna tuulettaa talon painovoimaisesti vetämällä alhaalta tulevan ilman ulos.
Uusissa kattoikkunoissa on tunnistimia, jotka tuulettavat talon automaattisesti, jos sisäilma muuttuu liian tunkkaiseksi.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin