Muuraus

Tietoa materiaaleista sekä ohjeita muuraamiseen ja laatoittamiseen.

  Opettele muuraamaan ja laatoittamaan

  Voit säästää paljon rahaa opettelemalla muuraamaan ja laatoittamaan. Voit tehdä itse paljon pieniä korjaustöitä ja säästää ammattilaisten palkkaamiseen kuluvaa rahaa. Näytämme kotisivuilla, mitä kaikkea voit tehdä itse.

  TOIMITUS SUOSITTELEE: Poista suojakerrostumat tiiliseinästä

  Vaihda laatat ja saumat

  Haljennut kylpyhuoneen laatta on monelle tuttu ongelma. Lattian tai seinän korjaaminen voi tuntua vaikealta, mutta se on yllättävän helppoa. Työhön ei tarvita pakillista työkaluja tai paljon erilaisia materiaaleja.

  LUE LISÄÄ: Tältä videolta näet, miten muuraat seinän tiili kerrallaan.

  Vesieristys – miten se tehdään itse?

  Vesieristys on kylpyhuoneen tärkeimpiä asioita. Ilman vesieristystä kosteus pääsee talon rakenteisiin ja voi aiheuttaa pahoja laho- ja homevaurioita. Käytä vesieristämisen kaikkiin vaiheisiin saman valmistajan tuotteita, jotta vesieristys kestää varmasti.

  TOIMITUS SUOSITTELEE: Tiilikaton muuraaminen

  Vala kestävät perustukset

  Vajan, autotallin tai minkä tahansa rakennuksen alle tarvitaan kunnon perustukset. Perustusten tyyppi valitaan sen mukaan, millainen rakennus on.

  Näillä sivuilla on paljon ohjeita perustusten rakentamiseen. Tässä on kaksi suosituinta: Opi valamaan tolppakenkä ja Opi valamaan perustus - Maailman helpoin PERUSTUS

  Varo kantavia seiniä

  Moni haluaisi tehdä kantavaan seinään reiän isoa ovea tai tupakeittiötä varten. Kantavan seinän puhkaiseminen on iso urakka, joka voi mennä pahasti pieleen, ellei sitä tehdä oikein. Työhön ei ole pakko palkata ammattilaista, jos tiedät, mitä teet. Näin purat kantavan väliseinän

  Opi paljon erilaisia tekniikoita

  Näillä sivuilla on paljon vinkkejä, niksejä, työohjeita ja perusteellisia rakennusohjeita. Ammattilaiset opettavat kaiken aina saumojen ja laattojen vaihtamisesta isoihin projekteihin kuten vesieristämiseen ja kantavien seinien puhkaisemiseen.

  Sivu 1 / 2