Enää et joudu tilanteeseen, jossa puutavaraa on liian vähän tai laattoja aivan liikaa, koska et ollut huomioinut kaikkia tekijöitä. Kun piirrät hankkeesi 3D-ohjelmalla ennen kuin aloitat työt, vältyt rakentamisen aikaisilta yllätyksiltä. Tarjolla on lukuisia kalliita 3D-ohjelmia, ja joitakin niistä on todella vaikea käyttää.

Ilmainen piirustusohjelma, jota on helppo käyttää

Me valitsimme ilmaisen SketchUp Make -ohjelman, joka on helppo ladata netistä ja ottaa käyttöön. Asennus sujuu nopeasti ja tämän pienen oppaan avulla työhön pääsee heti kiinni.

Harjoittele seuraamalla tarkasti ohjeitamme, kun piirrät tämän kaltaisen vajan. Näin saat hyvän tuntuman siitä, miten erilaiset työkalut toimivat, ennen kuin ryhdyt rakentamaan omaa hankettasi.

LATAA KOKO JUTTU ja katso, miten ohjelmaa käytetään.

SketchUp:n käynnistys

Voit noutaa ohjelman osoitteesta www.sketchup.com/download. Jos valitset Personal Projects, voit ladata ilmaisversion. Klikkaa Download SketchUp Make.

Kun ohjelma on asennettu ja aloitat sen käytön, valitse ensin, millaisen projektin teet. Valitse myös mitta-asteikko. Klikkaa Architectural Design–Millimeters, siitä on hyvä aloittaa.

TOIMITUS SUOSITTELEE: Uusi Tech Pro 360 asteen linjalaser

Olemme Tee Itsen toimituksessa innoissamme Tech Pron uudesta 360 asteen linjalaserista. Linjalaser on nerokas työkalu laatoittamiseen, taulujen ripistamiseen, lattian koron tarkistamiseen ja terassin kallistuksen laskemiseen. Linjalaser säästää aikaa ja vaivaa, kun työssä ei tarvita vatupassia ja linjalautoja.

Jos kokeilet linjalaseria yhden kerran, et tule enää toimeen ilman sitä.

Juuri nyt saat 360 asteen linjalaserin ja 2 numeroa Tee Itse -lehteä vain 15,90 eurolla! Säästät 103,20 euroa.


””


Voit katsoa videon 360 asteen linjalaserista täältä: