Pyörävaja

Rakenna tyylikäs katos tai vaja pyörille, mopolle tai lastenvaunuille. Löydät täältä paljon hyviä rakennusohjeita, joiden perusteella voit rakentaa kevyen ja halvan katoksen tai pienen vajan. Lue myös ennen kuin aloitat -jutut, jotta saat ammattimaisen lopputuloksen, joka kestää pitkään.

  Kaikki jutut pyörävajoista

  Pane piha järjestykseen: rakenna pyörävaja

  Pyörän säilyttäminen tuottaa ongelmia monessa kodissa. Monessa taloudessa on useita pyöriä, joille pitäisi löytää tilaa. Se on onneksi mahdollista.

  Rakenna pyörävaja itse

  Tee se itse -rakentaja voi tehdä pyörätelineen tai pyörävajan, joka pitää ajopelit järjestyksessä ja suojaa niitä säältä. Pyörät pysyvät kunnossa ja ruosteettomina pitempään, jos ne eivät joudu seisomaan sateessa pitkiä aikoja kerrallaan.

  Pyöräkatos tai teline kellariin

  Voit rakentaa hienon pyörävajan itse monella eri tavalla. Kokosimme tälle sivulle erilaisia vajoja.

  Voit rakentaa esimerkiksi perinteisen pyörävajan, pyöräkatoksen, pyörätelineen, jossa on kukkaruukkuja, kellariin asennettavan pyöränripustustelineen tai pienen puisen pyörävajan, jossa pyöriä säilytetään pystyssä.

  Voit noudattaa rakennusohjeitamme alusta loppuun tai soveltaa ohjeita makusi mukaan.

  Rakenna itse pyörävaja, jossa pyörät ovat pystyssä

  Jos haluat pitää pyöräsi suojassa, mutta pihallasi ei ole tilaa isolle pyörävajalle, ongelmaan on hyvä ratkaisu.

  KATSO RAKENNUSOHJEET: Pyörävaja, jossa pyörät säilytetään pystyssä

  Voit rakentaa pyörävajan tai pyörätelineen, jossa pyörät säilytetään pystyssä. Sivuillamme on sisätiloihin sopiva malli sekä pieni, ulkokäyttöön sopiva vaja.

  Rakenna pyörävaja puusta

  Pyörävajojen rakennusohjeiden vaikeustaso vaihtelee laidasta laitaan. Sivuilla on sekä todella helppoja, aloittelijalle sopivia projekteja että vaikeita ohjeita. Voit rakentaa itse pyörävaraston, jossa on monimutkainen kiskojärjestelmä ja turvallinen lukko.

  Pääset rakentamaan puusta riippumatta siitä, millaisen vajan päätät rakentaa.

  Työn iloa!

  LUE MYÖS: Nämä asiat pitää tietää ennen piharakennusten rakentamista