Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Pyörävaja

Pidä pyörät sateensuojassa omassa vajassaan. Annamme ideoita ja ohjeita, joiden avulla voit rakentaa itsellesi tyylikkään pyörävajan.

Pane piha järjestykseen: rakenna pyörävaja

Pyörän säilyttäminen tuottaa ongelmia monessa kodissa. Monessa taloudessa on useita pyöriä, joille pitäisi löytää tilaa. Se on onneksi mahdollista.

Rakenna pyörävaja itse

Tee se itse -rakentaja voi tehdä pyörätelineen tai pyörävajan, joka pitää ajopelit järjestyksessä ja suojaa niitä säältä. Pyörät pysyvät kunnossa ja ruosteettomina pitempään, jos ne eivät joudu seisomaan sateessa pitkiä aikoja kerrallaan.

Pyöräkatos tai teline kellariin

Voit rakentaa hienon pyörävajan itse monella eri tavalla. Kokosimme tälle sivulle erilaisia vajoja. Voit rakentaa esimerkiksi perinteisen pyörävajan, pyöräkatoksen, pyörätelineen, jossa on kukkaruukkuja, kellariin asennettavan pyöränripustustelineen tai pienen puisen pyörävajan, jossa pyöriä säilytetään pystyssä. Voit noudattaa rakennusohjeitamme alusta loppuun tai soveltaa ohjeita makusi mukaan.

Rakenna itse pyörävaja, jossa pyörät ovat pystyssä

Jos haluat pitää pyöräsi suojassa, mutta pihallasi ei ole tilaa isolle pyörävajalle, ongelmaan on hyvä ratkaisu. Voit rakentaa pyörävajan tai pyörätelineen, jossa pyörät säilytetään pystyssä. Sivuillamme on sisätiloihin sopiva malli sekä pieni, ulkokäyttöön sopiva vaja.

Rakenna pyörävaja puusta

Pyörävajojen rakennusohjeiden vaikeustaso vaihtelee laidasta laitaan. Sivuilla on sekä todella helppoja, aloittelijalle sopivia projekteja että vaikeita ohjeita. Voit rakentaa itse pyörävaraston, jossa on monimutkainen kiskojärjestelmä ja turvallinen lukko. Pääset rakentamaan puusta riippumatta siitä, millaisen vajan päätät rakentaa. Työn iloa!

Tilauksesi
Tilaus
Luo Profiili
Olet ostamassa seuraavan käyttöoikeuden:
Kokonaishinta: null euroa
Enemmän vähemmällä?
Saat käyttöösi 1000 rakennusohjetta ja digitaalisen sisällön hintaan vain 2,50 euroa
    • Käyttöoikeus yli 1000 digitaaliseen rakennusohjeeseen
    • Tilauksen voi lakkauttaa koska vain.
    • Tutustumistarjouksen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena hintaan 9,95 euroa/kk.
Ensimmäinen kuukausi vain 2,50 euroa
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Takaisin
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin