Lattia vaikuttaaa ratkaisevasti huoneen ulkonäköön. Lattian tekemisen perusasiat pitää osata, jotta lopputulos näyttää hyvältä. Lattian tekeminen ei ole vaikeaa, jos pohjatyöt tehdään huolellisesti.

Voit lukea isosta lattiateemasta nämä jutut:

Luksuslattia tammesta

Kalanruotolattia näyttää upealta, mutta se tekeminen ei ole aivan helppoa. Näytämme, miten rakennat tammilaudoista kalanruotolattian, joka kestää melkein mitä tahansa. Näytämme kaiken kalanruotolattian tekemisestä ensimmäisestä koeladonnasta valmiin lattian kiillottamiseen.

13 ärsyttävää lattiaongelmaa

Puulattiasta voi olla monenlaista harmia. Näytämme, miten poistat punaviinitahrat, hiljennät narisevan kynnyksen ja korjaat lattian kolot. Esittelemme yhteensä 13 lattiaongelmaa ja niiden ratkaisut.

Näin käytät itsetasoittuvaa lattiatasoitetta

Nimi on hämäävä, sillä itsetasoittuva lattiatasoite ei toimi itsestään. Näytämme, miten löydät lattian vinot kohdat ja käytät itsetasoittuvaa lattiatasoitetta. Tasaista alustaa voi käyttää sellaisenaan tai puulattioiden ja laattojen alustana.

Uudet lukkoponttilaudat ovat käteviä

Esittelemme teemassa uuden sukupolven lukkoponttilautoja, joita on erittäin helppo käyttää. Aiemmin lukkoponttilautojen asentamiseen tarvittiin kaksi miestä, mutta nykyaikaiset lukkoponttilaudat on helppo asentaa yksin. Annamme perusteelliset ohjeet niiden käyttämiseen.

Tee täydellinen alusta

Lattian tekemisen työläin vaihe on pinnan alapuolella. Lattian pohja pitää eristää oikein ja kiilata suoraksi, jotta lattia kestää pitkään. Teemassa näytetään, miten teet täydellisen alustan, asennat höyrynsulun ja eristeet sekä koolaat lattian oikein.

Lataa iso lattiateema klikkaamalla vihreää nappia.