Käsityökalut

Sahat, taltat, lastat, ruuvimeisselit ja paljon muuta. Kerromme yleisimmistä käsityökaluista sekä niiden käyttämisestä ja huollosta ...

Pidä käsityökalut järjestylsessä

Kaikki työkalut eivät toimi sähköllä tai bensalla. Käsityökaluiksi sanotaan kaikkia työkaluja, joita käytetään lihasvoimin. Monet käsityökalut ovat saaneet rinnalleen koneita, mutta hyvä vasara on usein parempi työkalu kuin naulapyssy.

Tarkempaa työtä käsityökaluilla

Käsityökaluilla voi tehdä siistejä yksityiskohtia. Esimerkiksi taltta sopii paremmin tarkan työn tekemiseen kuin sähköinen monitoimityökalu. Lopputulos näyttää yleensä paremmalta, kun työ tehdään oikeilla käsityökaluilla.

Laadukkaat käsityökalut

Kaikkiin käsityökaluihin ei kannata sijoittaa omaisuuksia. Järki sanoo, ettei ruuvimeisselin tarvitse olla kovin kallis. Työn viimeistelemiseen tarkoitettuihin käsityökaluihin kannattaa kuitenkin sijoittaa kunnolla rahaa. Esimerkiksi taltat ja höylä vaikuttavat työn jälkeen, mutta vasara, ruuvimeisseli ja pihdit eivät. Tärkeintä on kuitenkin, että työkalut sopivat omiin tarpeisiin.

Käsityökaluoppaita

Löydät näiltä sivuilta kaikki käsityökalujen valitsemista koskevat ohjeet ja oppaat. Voit lukea lisää myös siitä, mihin käsityökaluihin kannattaa käyttää rahaa ja missä voi säästää rahaa..

TOIMITUS SUOSITTELEE: Rakenneilmaisin testi

Sivu 1 / 2