Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kuinka saan polkupyörät pieneen tilaan?

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Etupyörän pidike kiinnitetään viimeiseksi kutakin polkupyörää varten.

Ongelma

Säilytämme koko perheen polkupyöriä kellarissamme talven ajan. Haluaisin käyttää kellaria muuhunkin kuin pyörien säilytykseen, mutta tällä hetkellä ne vievät kaiken tilan. Olisiko teillä hyvää tilansäästöideaa?

Ratkaisu

Toki. Perinteiset pyörätelineet vievät tosiaankin melko lailla tilaa, joten pitää ajatella luovasti. Pyörien säilyttäminen pystyasennossa vie huomattavasti vähemmän tilaa kuin vaaka-asennossa säilyttäminen.

Tämä tietysti edellyttää, että seinillä on tilaa. Kuvan mukaiset pyörätelineet syntyvät helposti ja edullisesti. Ne on tarkoitettu pyörien pystysuuntaiseen säilytykseen. Kun kiinnität telineet ruuveilla seinään, pyörät vievät vähemmän tilaa ja ne on helppo ottaa käyttöön. Telineet voi rakentaa halvasta lautatavarasta. Lautojen tulee olla riittävän paksuja (esim. 22 mm), jotta telineistä tulee riittävän tukevat eivätkä ne väänny.

Toimitus suosittelee: Nosta pyörät pystyyn

Kiinnitä kaksi lautaa L-kirjaimen muotoon ja ruuvaa lautojen molemmille puolille lisälauta, jotta pyörälle syntyy ura. Kiinnitä alas kaksi vinolautaa siten, että niiden väliin jää tila pyörän renkaalle. Se antaa telineelle tukea. Kiinnitä uran päähän pysäytin, jotta pyörä ei rullaa pois. Lopuksi tarvitset vielä telineen etupyörälle.

Kiinnitä se kunkin pyörän kannalta oikealle korkeudelle. Näin saat sopivat telineet sekä aikuisten että lasten pyörille. Kiinnitä telineet seinään tukevilla ruuvitulpilla ja ruuveilla tai kierretangoilla.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin