Rakennusohjeet
Helppo
Vaikea
Pyörävaja

Vedä laatikko ulos. Nosta pyörä sisään. Lukitse pyörävaja.

Tämä pyörävaja on loistava ratkaisu pienelle pihalle, jossa ei ole tilaa kunnon varastolle. Lukittava vaja pitää pyörän turvassa varkailta ja sateelta. Moni säilyttää kallista pyöräänsä sisällä, mutta jos haluat säilyttää pyöräsi ulkona ja saada lisää tilaa kodinhoitohuoneeseen, lue lisää tästä.

Vie pyörä vajaan

Kalliit pyörät ovat helppoja ja haluttuja saaliita. Onneksi pyörät voi lukita turvaan fiksuun, kiskojen avulla toimivaan vajaan.

Kehittynyt pyörävaja

Mietitäänpä hetki: Pyörän voi suojata helpomminkin kuin rakentamalla vajan, jossa on kiskoilla liikkuva vetolaatikko. Rakentamiseen erikoistunut avustajamme kuitenkin ihastui vajaan heti, kun näki sen netissä ja päätti rakentaa sellaisen itse.

Muutakin kuin lukittava pyörävarasto

Vajassa voi säilyttää paljon muutakin kuin pyöriä. Se sopii myös pieneksi pihavarastoksi etenkin pienelle etupihalle, jossa ei ole tilaa tavalliselle varastolle.

Pyörävarasto muullekin kuin pyörille

Pyörävaraston voi sisustaa ja räätälöidä muihinkin tarkoituksiin kuin pyörien säilyttämiseen. Sen sisään voi säilöä muun muassa lastenvaunut ja pihaleluja.

Vaativa tee se itse -projekti

Kiskojärjestelmän rakentaminen, vetolaatikon sisustaminen ja vajan rakentaminen ei ole ihan helppoa. Kokenut rakentaja pystyy kuitenkin rakentamaan upean vajan näiden yksityiskohtaisten, vaihe vaiheelta etenevien ohjeiden avulla. Saat ohjeiden lisäksi täydellisen materiaalilistan.

Vajan rakentaminen vie viikon päivät. Työn iloa!