Rakennusohjeet
Helppo
Vaikea

Tässä pyörätelineessä yhdistyvät koristeellisuus ja käytännöllisyys. Kyse on yksinkertaisesti telineestä, joka on sijoitettu kahden puisen kukkapylvään väliin. Telinettä voi jatkaa, ja siihen voi yhdistää useampia telineitä ja kukkapylväitä.

Pylväät on sijoitettu kulmittain telineeseen nähden. Tämän ansiosta pyörät voidaan pysäköidä tiiviisti pylväille asti. Jos haluat, voit toki kiinnittää telineen myös kukkapylväiden sivupintoihin.

Telineeseen mahtuu 6 pyörää, kolme kummallekin puolelle. Paino ja vakaus lisääntyvät, kun pylväät täytetään mullalla. Jos haluat siirtää pyörätelinettä, irrota teline ja pylväät toisistaan tai poista pylväslaatikoista hieman multaa. Värin voit valita itse, myös väritön öljy sopii pyörätelineeseen hyvin.

TOIMITUS SUOSITTELEE: Poista ruoste pyörästä yleishiojalla

Jos pyöräsi kaipaa pintaremonttia, poista ruoste yleishiojalla. Sen pieni ja kätevä hiomapää mahtuu pieniinkin koloihin ja sopii täydellisesti ruosteen poistamiseen pyörästä.

Juuri nyt saat yleishiojan yhdessä Tee Itse -lehden kanssa.

Klikkaa tästä ja lue lisää yleishiojasta ja hyvästä tarjouksesta: 2 numeroa Tee Itse -lehteä ja yleishioja vain 14,90 euroa.