Kaappi

Rakenna kaappisi itse, jotta ne sopivat tarkasti asuntoosi ja tarpeisiisi. Löydät näiltä sivuilta ideoita ja ohjeita omien kaappiesi rakentamiseen.

  Rakenna itse kaappi

  Rakenna itse kaappi ja säästä rahaa. Säästäminen on yksi hyvä syy kaapin rakentamiseen, mutta itse tehdyssä kaapissa on muitakin hyvä puolia.

  Itse tehty kaappi sopii tilaan täydellisesti

  Itse tehdyssä kaapissa on se hyvä puoli, että sen voi rakentaa huoneen mittojen mukaan. Itse tehty kaappi sopii loistavasti esimerkiksi hukkatilaan.

  LUE LISÄÄ: Rakenna itse upea vaatekomero

  Rakenna itse vaatehuone

  Voit rakentaa itse myös oikean vaatehuoneen. Vaatehuoneesta on eniten hyötyä, jos sen voi rakentaa makuuhuoneen yhteyteen.

  Toimitus suosittelee: Rakenna vaatehuone

  Kaapin rakentaminen kannattaa

  Itse tehdyn kaapin hyllyt ja tangot on helppo asentaa oikeisiin paikkoihin. Tangoista on hyötyä, jos kaapissa on tarkoitus säilyttää iltapukuja ja pitkiä takkeja. Ajattele myös sitä, kuinka paljon kaapissa pitää olla tilaa kengille. Kenkiä voi säilyttää siten, että kaappitilaa säästyy mahdollisimman paljon.

  Tee kaapista itsesi näköinen

  Osta kaappiin tyylikkäät ovet, kiinnitä oven sisäpuolelle peili ja asenna kaappiin valot, jotta näet valita vaatteet aamuhämärässä. Harkitse, pitääkö toisella puolella olla ollenkaan tankoa. Itse tehty kaappi voi olla juuri sellainen, kuin itse haluat.