Rakennusohjeet
Helppo
Vaikea
Rakenna kätevä säilytystila 40 kenkäparille.

Rakenna kätevä säilytystila 40 kenkäparille.

Moni eteinen suorastaan lainehtii kenkiä. Lattialla lojuu sikinsokin lenkkareita, tohveleita, korkokenkiä, kävelykenkiä, nappulakenkiä, turvakenkiä ja monoja.

Niin käy helposti, jos kenkien säilyttämiseen ei ole kätevää kaappia. Sopivan kaapin löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa, sillä eteiskaapit vievät usein liikaa tilaa tai näyttävät rumilta pienessä tilassa. Moni ajattelee, että sotkun kanssa on vain pakko elää, kun perheessä on monta jäsentä.

Lue lisää: Rakenna itse vaatekaappi ja säästä rahaa

Ongelmaan on onneksi yksinkertainen ja halpa ratkaisu. Muutimme tavallisen, 60 senttiä leveän vaatekaapin kenkäkaapiksi, jonka hyllyille mahtuu siistiin järjestykseen 35–40 paria kenkiä.

Kengät pysyvät nätisti omilla paikoillaan, kun hyllyt jaetaan kahteen osaan. Kaapin sisällä olevia vanhoja hyllyjä kavennetaan niin paljon, että niiden viereen tulee tarpeeksi tilaa oveen kiinnitettäville hyllyille. Voit muokata kenkäkaapin mittoja omien tarpeidesi ja eteisesi mukaan.

Lataa rakennusohjeet ja rakenna kätevä säilytystila 40 kenkäparille

Tältä sivulta ladattavissa rakennusohjeissa näytetään vaihe vaiheelta, miten rakennat kätevät kenkähyllyt parissa päivässä. Teimme sapluunan, jonka avulla teet 10 kenkähyllyä ennätysajassa.

Työn iloa!