Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Jalkalistan profiili kaapin kylkeen?

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Jalkalistan profiili kaapin kylkeen?

ONGELMA:

Aion rakentaa kiinteän kaapin, mutta seinässä, jota vasten kaappi tulee, on korkeat profiloidut jalkalistat. Haluaisin säilyttää jalkalistat siten, että kaapin kylki olisi kiinni listassa ja sen yläpuolella olevassa seinässä. Miten saan jalkalistan muodon siirrettyä kaappiin ja sahattua kaapin muotoon?

RATKAISU:

Tarkoitukseen on oma erikoistyökalunsa, jossa on paljon ohuita metallisuikaleita eräänlaisessa kehyksessä. Suikaleet muotoutuvat kappaleen ääriviivojen mukaan.

Työn voi tehdä toisinkin. Tuo painava laatikko lattialle jalkalistan viereen. Kiinnitä laatikon kylkeen paperi. Leikkaa ohuesta listasta pyöreäkärkinen pala. Tee lovi listan reunaan vähän matkan päähän kärjestä. Pane loveen ohut lyijykynä.

Vie listan toista päätä jalkalistaa pitkin ja pidä kynä kiinni paperissa, niin paperiin piirtyy jalkalistan muoto. Listaa voi olla vaikea pitää suorassa liikkeen aikana, joten kannattaa mieluummin piirtää pieniä pisteitä ja yhdistää ne myöhemmin vapaalla kädellä.

Leikkaa piirros irti, pane se jalkalistaa vasten ja korjaa mahdolliset epätarkkuudet. Nyt sinulla on malline kaappia varten.

Lue myös: Omiin tiloihin sopiva kaappi

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin