Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Pääovi

Tyylikäs pääovi tekee talon julkisivusta edustavan. Annamme hyviä neuvoja, ideoita ja ohjeita pääoven korjaamiseen ja vaihtamiseen.

Pääovi

Pääovella on monta tarkoitusta. Pääoven tärkein tehtävä on varmistaa, että asukkaat tuntevat olonsa turvalliseksi. Sen lisäksi pääoven pitää eristää lämpöä ja estää veto. Pääovi vaikuttaa myös siihen, millaisen ensivaikutelman talosta saa.

Toimitus suosittelee: Oven tiivisteet

Pääovi on makuasia

Joissakin pääovissa on isot lasit, joissakin yksi pieni ikkuna, ja osassa ei ole lasia lainkaan. Kaikissa malleissa on omat etunsa ja haittansa. Iso lasi päästää sisään paljon valoa, mutta toisaalta ohikulkijat näkevät sen läpi. Ikkunaton ovi estää tirkistelyn, mutta tekee eteisestä pimeän.

Ulko-oven hinta (halpa pääovi)

Pääovet ja takaovet ovat yleensä talon kalleimpia ovia. Halvimmat ulko-ovet maksavat noin 300 euroa, mutta eristettyjen ja ikkunallisten pääovien hinnat alkavat noin 500 eurosta. Lukko ja kahvat pitää ostaa erikseen.

Pääoven hinta ja laatu liittyvät usein yhteen. Kalliimmat ovet ovat laadukkaampia kuin halvat ja kestävät yleensä pitempään. Se tarkoittaa, että laatuoveen sijoitetut rahat maksavat itsensä takaisin ennen pitkää.

Pääoven tuulikaappi ja katos

Tuulikaappi tai kuisti on kätevä tila esimerkiksi märkien ulkovaatteiden riisumiseen.

Myös pienestä katoksesta on hyötyä. Se suojaa sateelta, kun asukkaat etsivät avaimia taskun pohjalta ja pitää vieraat kuivina. Pienen katoksen rakentaminen on varsin helppoa.

LUE LISÄÄ: Pääoven katos

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin