Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Lukon asentaminen

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Tässä kuistin ovessa on tavallinen ovenkahva, jolloin siitä pääsee aika helposti murtautumaan sisään. Nyt vanha ovenkahva vaihdetaan uuteen lukolliseen kahvaan.

Ensimmäiseksi kootaan uusi ovenkahva. Lukkosylinteri asetetaan ovenkahvaan ja ruuvataan kiinni takaapäin. Sitten asennetaan painike, ja tarkistetaan, että lukko toimii.

Seuraavaksi poistetaan entinen ovenkahva avaamalla kaksi ruuvia, minkä jälkeen kahva on helppo poistaa. Uusi kahva asetetaan paikalleen ja varmistetaan, että se on suorassa. Ruuvien paikat merkitään terävällä lyijykynällä.

Kuten näkyy, uusi reikä tulisi aivan entisen viereen, ja jotta niistä ei tule yhdessä yhtä isoa reikää, entinen reikä täytetään ohuella kukkakepillä. Nyt ruuvia varten voi porata reiän 3-millisellä poralla.

Sitten kahva asetetaan taas reikään ja asennetaan kahdella erikoisruuvilla, joiden ruuvaamiseen tarvitaan erikoistyökalua. Uusi kahva on nyt asennettu, ja kun varkaiden täytyi aiemmin irrottaa vain yksi ikkuna päästäkseen sisään, murtautuminen on nyt paljon vaikeampaa.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin