Sähkölattialämmitys vesilämmityksen sijaan

Lattialämmitys voi toimia sähköllä tai vedellä. Sähkölattialämmityksessä on monta hyvää puolta vesikiertoiseen lattialämmitykseen verrattuna.

Sähkölattialämmitys on matala

Useimmat sähköiset lattialämmitysjärjestelmät vievät alle 5 milliä tilaa. Vesikiertoiset järjestelmät pitää peittää jopa 7 sentin betonikerroksella.

Asenna sähkölämmitys suoraan kylpyhuoneeseen

Vesikiertoisen lattialämmityksen asentaminen vaatii usein koko lattian purkamista, mutta sähkölämmityksen voi asentaa yleensä suoraan vanhojen lattialaattojen päälle.

Sähköinen lattialämmitys yläkertaan

Vesikiertoisen lattialämmityksen asentaminen toiseen kerrokseen voi olla vaikeaa. Paksu betonikerros painaa niin paljon, että lattiarakennetta voi joutua vahvistamaan. Sähkölämmityksen kanssa sitä ongelmaa ei ole.

Aivan laattojen alle

Sähkölämmityksen rakennekorkeus on niin matala, että sen voi asentaa aivan laattojen alle. Se tarkoittaa, että lämmitys toimii nopeasti, kun lämpöä pitää nostaa tai laskea. Sähkölattialämmityksen asentaminen on suhteellisen yksinkertaista.

Lisää lämpöä, pienempiä laskuja

Lattialämmitys maksaa vähemmän kuin pattereilla lämmittäminen. Kun lämpö tuntuu jaloissa, huonelämpötila voi olla pari astetta matalampi. Kun lämpö tuntuu selvästi, lämmityksen pienentäminen tuntuu luontevalta. Huonelämpötilan laskeminen yhdellä asteella pienentää lämmityskuluja jopa kuusi prosenttia.

Lataa sählölattialämmityksen asennusohjeet

Halvimmat lattialämmitysjärjestelmät maksavat vain noin 300 euroa. Sähkölattilämmityksen asentaminen sopii useimmille tee se itse -rakentajille. Lataa sähkölattialämmityksen täydelliset asennusohjeet ja lue asiantuntijoiden laatimat, vaihe vaiheelta etenevät ohjeet ja täydellinen materiaalilista. Työn iloa.