Ovatko otsalaudat kuluneet, kaipaavatko ikkunat kunnostamista tai näyttävätkö pihakalusteet valmiilta kaatopaikalle? Silloin on syytä tarttua pensseliin.

Puun suojaaminen on tärkeää, jotta puurakenteet pysyvät kunnossa mahdollisimman pitkään. Öljy, kuullote tai maali kunnostaa puun uudestaan hyvän ja uuden näköiseksi.

Lataa iso teemanumero ulkona maalaamisesta ja säästä rahaa ja vaivaa

Ulkona maalaamisessa pitää ottaa huomioon useita asioita. Pienetkin asiat voivat pilata lopputuloksen, ja pahimmassa tapauksessa koko homma pitää aloittaa alusta. Se on kallista ja turhauttavaa.

Teimme ison teemanumeron ulkona maalaamisesta. Kokosimme pakettiin kaiken, mitä ulkona maalaamisesta pitää tietää.

LUE LISÄÄ: Tämän takia kannattaa omistaa kosteusmittari

Voit lukea teemanumerosta näistä asioista:

Valitse oikea puunsuojausaine
Näytämme, mitä puunsuojausaineen valinnassa pitää ottaa huomioon ja mikä aine suojaa puuta parhaiten.

Näin tarkista puun kunnon
Mistä tietää, tarvitseeko puu suojausta? Näytämme kolme helppoa tapaa sen selvittämiseen.

Säästä aikaa maaliruiskulla
Kannattaako maalata ruiskulla vai ei? Maaliruiskut ovat kehittyneet paljon, eikä paikkoja tarvitse suojata yhtä perusteellisesti kuin ennen. Näytämme, miten ja milloin maaliruiskua kannattaa käyttää.

Anna pihakalusteille viisi vuotta lisää elinaikaa
Pihakalusteista tulee uuden veroiset pienellä vaivalla ja hyvällä öljyllä. Näytämme, miten teet pihakalusteille pikaremontin tai perusteellisen huollon.

Maalaa ikkunat kestämään aikaa
Ikkunoiden maalaaminen vaatii kärsivällisyyttä ja perusteellisuutta, joten työt kannattaa tehdä oikein alusta asti. Ohjeidemme avulla ikkunat pysyvät kunnossa pitkään.

Voit lukea isosta teemanumerosta myös, mitä työkaluja maalaamiseen tarvitaan, miten pinnat pitää käsitellä ja mitä pitää ottaa huomioon, jotta maalaamiseen käytetty vaiva ei mene hukkaan.