Puukkosaha

Puukkosaha sahaa käytännössä mitä tahansa ja sopii etenkin purkamiseen. Lue puukkosahan käyttövinkit ja katso UUSIN TESTIVOITTAJA.

  Voimakas puukkosaha

  Puukkosaha sopii kaikkeen, mihin et halua käyttää muita sahoja. Puukkosaha on lujaa tekoa, voimakas ja joustava. Ominaisuuksista on hyötyä esimerkiksi purkamisessa.

  Mihin töihin puukkosaha sopii?

  Puukkosaha on lähes välttämätön työkalu esimerkiksi seinien purkamiseen. Puukkosahan pitkä terä sahaa niin kipsiä, laastia, lautoja kuin rautaakin. Puukkosahan taipuisa terä sopii myös putkien ja lattialautojen sahaamiseen seinän vierestä. Puukkosahasta voi olla hyötyä myös pää yläpuolella olevien lautojen sahaamisessa.

  Millainen terä puukkosahaan kannattaa valita?

  Puukkosahalla voi sahata hyvin erilaisia materiaaleja. Puukkosahan terä pitää kuitenkin valita työn mukaan. Puun sahaamiseen tarvitaan puuterä ja rautaputken sahaamiseen metalliterä. Puun sahaamisessa pitää ottaa lisäksi huomioon se, millaista jälkeä terä tekee. Isohampainen terä sopii purkamiseen, mutta siistin pinnan tekemiseen tarvitaan tiheähampainen terä.

  Voiko puukkosahalla sahata tiiltä?

  Kyllä, puukkosahalla voi sahata myös tiiltä. Oikealla terällä puukkosaha leikkaa myös tiiltä, kevytbetonia ja kiveä.

  Puukkosahatesti

  Markkinoilla on paljon erilaisia puukkosahoja, joiden joukosta voi olla vaikea löytää omaa suosikkia. Sahat toimivat akulla tai verkkovirralla. Markkinoilla on myös yhden käden puukkosahoja ja sahoja, joissa on enemmän voimaa ja pitemmät terät kuin muissa malleissa.

  Voit ladata uusimman puukkosahatestimme täältä: Puukkosahatesti