Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Pistosaha

Pistosaha on loistava työkalu putkien ja muiden vastaavien esineiden sahaamiseen. Pistosahalla voi sahata kaarevia muotoja. Lue vinkit pistosahan käyttämiseen. Katso myös uusin pistosahatesti.

Pistosaha

Pistosaha on ehkä kaikkein monipuolisin sähkösaha. Markkinoilla on sekä sanka- että sauvamallisia pistosahoja. Molemmista malleista on sekä akulla että verkkovirralla toimivia versioita.

Miksi pistosaha on niin kätevä?

Pistosahalla voi tehdä samoja asioita kuin käsisahalla, mutta paljon nopeammin. Pistosaha on pieni, kevyt ja helppo käyttää, ja sillä voi sahata myös kaarevia linjoja. Pistosaha on erinomainen työkalu esimerkiksi tiskialtaan reiän sahaamiseen.

Mitkä ovat sähköpistosahan hyödyt?

Verkkovirralla toimiva pistosaha sopii pitkäkestoiseen sahaamiseen ja paikkoihin, joissa on pistorasia. Sähköpistosaha toimii aina tasaisen varmasti.

Mitkä ovat akkupistosahan edut?

Suurin osa nykyisistä pistosahoista on akkumalleja. Akkupistosahan voi ottaa mukaan joka paikkaan, eikä sen kanssa tarvitse varoa virtajohtoa. Akkupistosahassa riittää virtaa koko päiväksi, jos siihen on sopiva vara-akku.

Millainen pistosaha kannattaa valita?

Sauvamallisella pistosahalla voi sahata pöytälevyn alapuolelta, jolloin leikkauspinnasta tulee siisti. Sankamallin pistosahaa voi käyttää vain oikein päin. Akkupistosaha maksaa kaksi kertaa enemmän kuin verkkovirralla toimiva malli. Harkitse kaikkia ominaisuuksia, ennen kuin ostat pistosahan. Voit esimerkiksi lukea Tee Itsen uusimman pistosahatestin.

Pistosahan terät

Pistosaha on vain niin hyvä kuin siihen kiinnitetty terä. Sen vuoksi oikean terän valinta on tärkeää. Jutussa Pistosahan terät esitellään yleisimmät pistosahan terät, jotka sopivat muun muassa pehmeän puun, kovan puun, laminaatin ja metallin sahaamiseen.

Tilauksesi
Tilaus
Luo Profiili
Olet ostamassa seuraavan käyttöoikeuden:
Kokonaishinta: null euroa
Enemmän vähemmällä?
Saat käyttöösi 1000 rakennusohjetta ja digitaalisen sisällön hintaan vain 2,50 euroa
    • Käyttöoikeus yli 1000 digitaaliseen rakennusohjeeseen
    • Tilauksen voi lakkauttaa koska vain.
    • Tutustumistarjouksen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena hintaan 9,95 euroa/kk.
Ensimmäinen kuukausi vain 2,50 euroa
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Takaisin
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin