Käsisirkkeli testi: Testivoittaja tekee vaikutuksen ennen kaikkea nopeudellaan. Saha on 25 prosenttia nopeampi kuin kilpailijansa, ja sen akuissa on testin paras hyötysuhde.

Testivoittaja tekee vaikutuksen ennen kaikkea nopeudellaan. Saha on 25 prosenttia nopeampi kuin kilpailijansa, ja sen akuissa on testin paras hyötysuhde.

Käsisirkkeli on erinomainen työkalu lastulevyjen, vanerien ja MDF-levyjen halkaisemiseen sekä terassilautojen katkaisemiseen. Puulevyjen sahaaminen on kovaa työtä, joten koneiden voimat ja kestävyys on helppo testata.

Testivoittaja on erittäin voimakas kone, joka sahasi 22 milliä paksuun MDF-levyyn kolme metriä pitkän uran 18 sekunnissa. Testin halvin sirkkeli käytti samaan työhön kaksi kertaa enemmän aikaa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että testin halvin malli on huono. Päin vastoin, sahassa on paljon vastinetta rahoille, jos sitä käytetään harvakseltaan ja kaikessa rauhassa. Testin halvimmasta sirkkelistä on karsittu pois virtamittarin ja työvalon kaltaiset lisäominaisuudet, mutta toisaalta kone on kolme kertaa testivoittajaa halvempi.

Siksi tämän testin halvin kone on myös hyvä ostos.

Näin käsisirkkelit testattiin

Rakennuslevyt ovat rakenteeltaan niin tiiviitä, että niihin on vaikea sahata suoria uria. Testasimme koneiden voimat sahaamalla niillä kolme metrin pituista uraa 22 milliä paksuun MDF-levyyn. Sen jälkeen jatkoimme sahaamista, kunnes akuista loppui virta.

Arvioimme koneiden muotoilua ja ergonomiaa koko testin ajan.

Lopuksi testasimme työn jäljen sahaamalla sirkkeleillä laminaattia, sillä pienetkin virheet erottuvat selvästi sen pinnasta.

Kaikissa osakokeissa käytettiin koneiden mukana tulleita teriä.

Riippumaton käsisirkkelitesti

Tee Itse on täysin riippumaton työkaluvalmistajista, mainostajista ja muista ulkopuolisista tahoista.

Testitoimittajamme tutkii markkinoita ja valitsee testattavat tuotteet itsenäisesti.

Kaikki koneet ja laitteet testataan perusteellisesti ja samalla tavalla. Voit lukea lisää testin yksityiskohdista seuraavilta sivuilta.

Testasimme nämä 7 käsisirkkeliä

  • BLACK+DECKER BDCCS18-QW
  • EINHELL TE-CS 18/165 LI
  • MAKITA DHS660Z
  • RYOBI R18CS7-0
  • AEG BKS18BL
  • DEWALT DCS570NT
  • METABO KS 18 LTX 57

LATAA KOKO JUTTU ja katso, miten käsisirkkelit pärjäsivät testissä.